Μια χαρά χωράει η κάθε Μπόμπα, Μαλέσκου και Παπαγεωργίου

 

… στην τηλεόραση

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το λέει ξεκάθαρα “Μια χαρά χωράει η κάθε Χριστίνα Μπόμπα στην τηλεόραση” (Μαλέσκου, Παπαγεωργίου κλπ) και εξηγεί το σκεπτικό του στη στήλη του στο youfly: “Δικαιούται η Χριστίνα Μπόμπα να καταθέσει πρόταση σε κανάλι για να κάνει δική της, εκπομπή; Έξαλλος ο αδελφός, Κώστας Τσουρός (χρόνια πολλά, Κώστα). Κι εγώ ψέματα δε θα πω: Ένα «Πες τα Κώστα, λεβεντιά» το αναφώνησα. Μετά, ηρέμησα, ήπια ένα γιοκοτσόκο και άρχισα να σας γράφω τα παρακάτω…

Θέλει όλη η Ελλάδα να παρουσιάσει εκπομπή; Θέλει. Έχουν παρουσιάσει εκπομπές μοντέλα, μάγειρες, ποδοσφαιριστές, τατουατζήδες, νηπιαγωγοί, κομμωτές, ανεπάγγελτοι και παράνομοι δεσμοί στελεχών; ΝΑΙ. Πήραν ένα σκασμό λεφτά; Πήραν. Οι εκπομπές πήγαν καλά; Το κόνσεπτ μετράει. Είχαν ευκαιρίες ξανά; Μωρέ και ξανά και ξανά. Άρα, η Μπόμπα γιατί να μη θέλει να προσπαθήσει; Πέρασε Χριστίνα μου. Θα κάνω εγώ πιο ‘κεί.

Σε μια τηλεόραση που μετράνε τα ποσοστά τηλεθέασης και μάλιστα, σύντομα – χωρίς υπομονή και «χτίσιμο» – περισσότερο απ’το περιεχόμενο όλοι θα δοκιμαστούν. Τι θα μείνει; Διαφημιστικά έσοδα στο κανάλι και ντόρος μιας σεζόν που ξεχνιέται την επόμενη. Σ’αυτό το τοπίο μια χαρά χωράει η κάθε Χριστίνα Μπόμπα και η τρίτη και τέταρτη ευκαιρία στην Ιωάννα Μαλέσκου, την Ηλιάννα Παπαγεωργίου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (τυχαία τα ονόματα, μπορεί και όχι)”.

Comments are closed.