Έχει καταλάβει τι έκανε;

 

«Έχει καταλάβει τι έκανε» είναι η φράση που ακούγεται σήμερα στην τηλεοπτική πιάτσα για την απόφαση της Μαρίας Αναστασοπούλου (όπως γράφουν εδώ και πέντε ημέρες τα τηλεοπτικά sites) να μετακινηθεί από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1 και πιο συγκεκριμένα στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη!

Τα περισσότερα σχόλια που ακούγονται είναι αρνητικά, αλλά αυτό αποτυπώνει την ευκολία της τηλεοπτικής πιάτσας να κρίνει προσωπικές αποφάσεις, χωρίς να διαθέτει όλα τα στοιχεία! Ούτε καν την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού ότι εντάσσεται στο πρόγραμμά του… Πάντως είναι τολμηρή η απόφαση της Μαρίας Αναστασοπούλου – αν επιβεβαιωθεί, να φύγει από τον ΣΚΑΙ… Αλλά από την άλλη πλευρά, το μυστικό κρύβεται στο τι έχει συμφωνήσει με το κανάλι του Αμαρουσίου, κι αυτό ελάχιστοι το γνωρίζουν. Επίσης, έχει σημασία τι προοπτικές είχε στον ΣΚΑΙ… Οι απέξω πιστεύουν ότι είχε καλές προοπτικές, ωστόσο μόνο η ίδια μπορεί να απαντήσει σε κάτι τέτοιο για το πώς ένιωθε σε σχέση με την εξέλιξή της στο κανάλι του Φαλήρου!

Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι μια έμπειρη δημοσιογράφος, έως τώρα όμως οι κρίσεις ήταν όλες επιεικείς στο προστατευμένο περιβάλλον του Φαλήρου που την ανέδειξε… Ως εκ τούτου θα κριθεί στον ΑΝΤ1 και στη δυνατότητά της να επιβιώσει στο συγκεκριμένο «οικοσύστημα»! Έχει όλες τις προϋποθέσεις να τα καταφέρει… Άλλωστε ουδείς δειλός εδοξάσθη!

Comments are closed.