Ο Μητσοτάκης δεν ξέρει πότε θα γίνουν εκλογές κατά την Ντόρα

… αλλά ο Καμπουράκης έχει ξεκινήσει την προεκλογική μάχη στα Χανιά

Μπορεί να έχουμε μπει σε προεκλογική χρονιά… Κανείς όμως δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα γίνουν οι εκλογές, ούτε καν ο ίδιος ο πρωθυπουργός – σύμφωνα με χθεσινή δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη στους “Αταίριαστους” του ΣΚΑΙ: “Το πότε θα γίνουν εκλογές δεν το ξέρει κανείς. Ούτε ο Μητσοτάκης το ξέρει. Ο Μητσοτάκης έχει πει ότι ο στόχος του είναι το τέλος της τετραετίας, είμαστε στον τελικό χρόνο, άρα είμαστε σε προεκλογικό χρόνο, από κει και πέρα θα το δούμε”.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης όμως που έχει πάρει το πράσινο φως για να είναι υποψήφιος με το κυβερνών κόμμα στα Χανιά… Πριν πεινάσει μαγειρεύει! Προνοητικός λοιπόν έχει ξεκινήσει την πολιτική δουλειά και δεν περιμένει την τελευταία στιγμή για να μαζέψει σταυρούς… Για αυτό κατεβαίνει στην Κρήτη από τα μέσα της εβδομάδας βλέποντας κόσμο, αφού τα Σαββατοκύριακα έχει την εκπομπή στον ΣΚΑΙ… Επιπλέον όμως και τα περισσότερα άρθρα του (στο liberal) είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του προεκλογικού αγώνα που δίνει στον τόπο του.

Σήμερα ασχολείται με το φαινόμενο στον χώρο της εργασίας που έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις και στην Ελλάδα, της έλλειψης προσωπικού… Συγκεκριμένα γράφει, “Μόνο χθες, βρήκα στα Χανιά (όπου βρίσκομαι) τρεις ανθρώπους που μου είπαν ακριβώς το ίδιο πράγμα. «Δεν βρίσκουμε προσωπικό.» Ο ένας είναι ξενοδόχος, του λείπουν τέσσερις. Ο άλλος είναι εστιάτορας, χρειάζεται δύο. Ο τρίτος έχει parking, ψάχνει έναν. Έχει περάσει σχεδόν η μισή σεζόν, αναζητούν προσωπικό από τέλη Φεβρουαρίου, αδύνατο να βρουν. Τους ρώτησα τι μισθό προσφέρουν. Ο ξενοδόχος κοντά στο χιλιάρικο μικτά, ο εστιάτορας παραπάνω μαζί με τα φιλοδωρήματα”.

Κρίνοντας λοιπόν από τις ταχύτητες που έχει ανεβάσει ο Καμπουράκης στη μάχη της Κρήτης (έχει και έναν Πολάκη που πρέπει να κάνει ζάφτι) οι εκλογές έρχονται πριν την ώρα τους…

Comments are closed.