Ευρεία σύσκεψη Βορίδη με εκπροσώπους φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ηπείρου

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης στο πλαίσιο της διαρκούς επαφής που επιδιώκει με τους εκπροσώπους των φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μετέβη την Παρασκευή 3 Ιουνίου στην Άρτα όπου και συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη την οποία οργάνωσε ο Δήμος Αρταίων.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Βορίδης είχε την ευκαιρία να ακούσει και να καταγράψει τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου καθώς και να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας για την αντιμετώπισή τους.

Παράλληλα, ο Υπουργός επεσήμανε τη σημαντική στήριξη που έχουν λάβει τόσο η Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και οι πολίτες και οι επιχειρήσεις την χώρας μας από την παρούσα Κυβέρνηση, σε όλες τις διαδοχικές κρίσεις τις οποίες κλήθηκε να αντιμετωπίσει η πατρίδα μας και υπενθύμισε ότι αυτό συνέβη χωρίς να διαταραχτεί το μεταρρυθμιστικό της πρόγραμμα, το οποίο εφαρμόστηκε στο ακέραιο κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στύλιος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης καθώς και όλοι οι Δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, οι Δήμαρχοι Δωδώνης, Ζηρού, Σουλίου και Πάργας, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άρτας.

Comments are closed.