Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου για την αμύθητη περιουσία του Τράγκα

… και το πόθεν έσχες του δημοσιογράφου – Η κυβέρνηση Καραμανλή έδινε στη «Χώρα» περισσότερη κρατική διαφήμιση από «Το Βήμα» και «Τα Νέα» του κραταιού ΔΟΛ

Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου που θα πρέπει να βάλει ο Αρναούτογλου στον «Εκατομμυριούχο» είναι πώς απέκτησε την αμύθητη περιουσία του ο Γιώργος Τράγκας, ειδικά τα 17 και βάλε ακίνητα! Ακίνητα, όχι όπου κι όπου, αλλά στην 5η Λεωφόρο, στο Μονακό, στο Μπέβερλι Χιλς, στο Μαϊάμι, στο Λας Βέγκας κλπ!

Αυτά τα χρήματα – κατά κοινή ομολογία, δεν μαζεύονται, ούτε από τα υψηλά συμβόλαια της τηλεόρασης, ούτε φυσικά από τις διαφημίσεις στα έντυπα χαμηλής κυκλοφορίας που είχε στην ιδιοκτησία του… Δεν μαζεύονται, ούτε από την προνομιακή κρατική διαφήμιση που του είχε εξασφαλίσει η κυβέρνηση Καραμανλή… Φυσικά δεν ήταν αμελητέα τα ποσά τότε, έβγαιναν ένα και δυο και τρία εξοχικά στα ελληνικά νησιά, ενώ με συνετή διαχείριση και εκτός συνόρων, αφού η τότε κυβερνησάρα (του κατάκοπου) έδινε περισσότερη διαφήμιση στη «Χώρα» του Τράγκα, από ό,τι έπαιρναν μαζί «Το Βήμα» και «Τα Νέα» του κραταιού Λαμπράκη του ΔΟΛ!

Η περίπτωση όμως Τράγκα (ή Φράγκα όπως τον αποκαλούσε ο αείμνηστος Νίκος Κακαουνάκης), αναδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο διάτρητο είναι το πόθεν έσχες των δημοσιογράφων και φυσικά των πολιτικών! Ευκαιρία λοιπόν να το ξαναδούμε!

Comments are closed.