Αποποιείται την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα ο ένας εκ των δύο γιων του, Φρέντυ

 

Παράλληλα, ο Φρέντυ Τράγκας θέτει εαυτόν στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών – Διαβάστε την ανακοίνωση του δικηγόρου του

«Ο εντολέας μας κ. Ευθύμιος-Φρειδερίκος Τράγκας του Γεωργίου ανακοινώνει ότι δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο, που περιέρχεται σε αυτόν εκ της διαθήκης του εκλιπόντος αγαπημένου πατέρα του Γιώργου Τράγκα, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος» αναφέρεται σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που εκπροσωπεί τον έναν εκ των δύο γιων του Γιώργου Τράγκα.

Όπως αναφέρει ο κ. Θέμης Σοφός, που εκπροσωπεί τον Φρέντυ Τράγκα, «η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας».

«Δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών. Στη μνήμη του πατέρα του ο εντολέας μας κατέθεσε χθες 6 Ιουνίου 2022, ένα συμβολικό χρηματικό ποσόν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ)» καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, που «πάγωσε» τα αμύθητης αξίας περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Τράγκα, οι γιοι του δεν μπορούσαν εκ των πραγμάτων να αποδεχτούν την κληρονομιά του, καθώς θα αντιμετωπίζονταν ποινικά ως αποδέκτες προϊόντων που προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης

Ο εντολέας μας κ. Ευθύμιος – Φρειδερίκος Τράγκας του Γεωργίου ανακοινώνει ότι δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο, που περιέρχεται σε αυτόν εκ της διαθήκης του εκλιπόντος αγαπημένου πατέρα του Γιώργου Τράγκα, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος. Η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας. Δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών. Στη μνήμη του πατέρα του ο εντολέας μας κατέθεσε χθες 6 Ιουνίου 2022, ένα συμβολικό χρηματικό ποσόν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ).

Αθήνα, την 7 Ιουνίου 2022

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Θέμης Σοφός, Δ.Ν. – Δικηγόρος

Ι. ΣΟΦΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Πηγή protothema.gr

Comments are closed.