Γιατί αποποιήθηκε την κληρονομιά του πατέρα του ο Φρέντυ Τράγκας

Η έκπληξή του όταν πήγε στο Μονακό – Ο δικηγόρος του Θέμης Σοφός στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Φρέντυ Τράγκας δεν είχε καμία συμμετοχή στις επαγγελματικές δραστηριότητες του πατέρα του, δεν συνεργάστηκαν ποτέ και δεν δούλεψαν ποτέ μαζί, είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Θέμης Σοφός, δικηγόρος του Φρέντυ ο οποίος αποποιήθηκε την κληρονομιά του.

“Για τον Φρέντυ Τράγκα δεν είναι πάνω απ’ όλα το χρήμα”, είπε ο Θέμης Σοφός, συμπληρώνοντας “αυτό που συνετέλεσε ήταν η έλλειψη της γνώσης για τον τρόπο απόκτησης των περιουσιακών στοιχείων και άλλες περιστάσεις… Υπηρξαν μια σειρά διαφωνιών, αλλά δεν θέλω να αναφέρω οτιδήποτε για τους άλλους κληρονόμους ή να υπάρξει κάτι επιβαρυντικό σε βάρος τους. Ο Φρέντυ αποποιείται οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο από την κληρονομιά του πατέρα του. Εάν ολοκληρωθεί η έρευνα και υπάρξει περιουσιακό στοιχείο που έχει αποποιηθεί ο Φρέντυ Τράγκας, αυτό θα επαυξήσει το μερίδιο του αδελφού του, δεν πηγαίνει κάποιο μερίδιο στην χήρα του Γιώργου Τράγκα, την κ. Καρρά. Εάν αποποιηθεί και ο αδελφός του, επάγεται η κληρονομία στον γιό του αδελφού του”.

Ωστόσο συνέχισε ο Θέμης Σοφός «Η κορύφωση της έκπληξης του Φρέντυ ήταν όταν μεταβήκαμε στο Μονακό… Και διαπιστώσαμε πως υπήρχε ήδη διαθήκη και η οποία είχε κατατεθεί, χωρίς να μας έχει πει κάποιος το παραμικρό και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη μια διαπραγμάτευση με τους άλλους κληρονόμους. Αυτό είναι ένα από τα πολλά στοιχεία που τον οδήγησαν στη λήψη αυτής της απόφασης”, υποστήριξε ο Θέμης Σοφός.

“Ο Φρέντυ Τράγκας δεν γνώριζε πώς αποκτήθηκε η περιουσία του πατέρα του. Ήξερε πως επί πολλά χρόνια ήταν δημοσιογράφος και εκδότης και θα μπορούσε να έχει δημιουργηθεί από αυτήν την ενασχόληση η περιουσία αυτή, θα μπορούσε και όχι. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα το πούμε;”, κατέληξε ο δικηγόρος.

Δείτε στη συνέχεια τη συνέντευξη του Θέμη Σοφού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Comments are closed.