Η γραμμή Ερντογάν στους Τούρκους δημοσιογράφους να επιτίθενται στην Ελλάδα

… και ο χιουμοριστικός διάλογος Παπαχελά – Κοσιώνη

«Πολλές ερωτήσεις σήμερα» αστειεύτηκε ο Αλέξης Παπαχελάς απευθυνόμενος στη Σία Κοσιώνη που τον είχε βομβαρδίσει με απορίες για τα ελληνοτουρκικά… «Θα σε εξαντλήσω» του απάντησε εκείνη χιουμοριστικά!

Και εδώ τελείωσε η χαλαρή διάσταση του σχολίου του Αλέξη Παπαχελά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ… Αφού όλα τα υπόλοιπα που ανέφερε ο διευθυντής της «Καθημερινής» ήταν εξαιρετικά σοβαρά!

Όπως για παράδειγμα η αναφορά του ότι οι Τούρκοι δημοσιογράφοι «Μας λένε ότι έχουν γραμμή από την τουρκική κυβέρνηση να επιτίθενται στην Ελλάδα με δημοσιεύματα και να κρατούν το θέμα στην επικαιρότητα»… Κάτι που όπως επεσήμανε ο Έλληνας δημοσιογράφος είχε πολλά χρόνια να συμβεί.

Επίσης άκρως ανησυχητικό, σύμφωνα με τον Αλέξη Παπαχελά είναι ότι η Τουρκία έχει κόψει τις γέφυρες επικοινωνίας… Τονίζοντας όμως ότι στο στρατιωτικό πεδίο δεν υπάρχει ακόμα κάποια ανησυχητική αλλαγή.

Τέλος ο διευθυντής της «Καθημερινής» μετά από σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας επεσήμανε ότι η Τουρκία μπορεί να προσφύγει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και να πει ότι οι συνθήκες παραχώρησης των νησιών είναι άκυρες επειδή η Ελλάδα παραβιάζει τους όρους αποστρατιωτικοποίησης. Αν το κάνει αυτό, ταυτόχρονα μπορεί να προχωρήσει σε ναυτικό αποκλεισμό σε κάποιο νησί… Αλλά δεν είμαστε σε αυτό ακόμη. Το «χτίζει» κατέληξε ο δημοσιογράφος!

Δείτε στη συνέχεια ολόκληρο το σχόλιο του Αλέξη Παπαχελά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη

Comments are closed.