Η μετακίνηση Στραβελάκη στο OPEN

… αναδιατάσσει τον ανταγωνισμό των ειδήσεων του Σαββατοκύριακου και ενισχύει πολλαπλά το κανάλι

Φαίνεται να επιβεβαιώνεται η πληροφορία που είχαμε γράψει στα τέλη Μαΐου ότι ο Νίκος Στραβελάκης κατευθύνεται προς το OPEN (εδώ). Ο δημοσιογράφος όταν ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ στο τέλος του μήνα, αναμένεται να ανακοινωθεί ότι θα ενταχθεί στο δυναμικό του OPEN.

Το βέβαιο είναι ότι θα αναλάβει τα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου… Ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβει και επιτελικό ρόλο στον τομέα των ειδήσεων και της ενημέρωσης μαζί με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μετακίνηση Στραβελάκη στο OPEN είναι η πιο σημαντική κίνηση στη φετινή μεταγραφική τηλεοπτική σκακιέρα, δεδομένου ότι ο δημοσιογράφος θεωρείται, αλλά και είναι από τα πιο δυνατά ονόματα της τηλεοπτικής ενημέρωσης. Η παρουσία του στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ τα Σαββατοκύριακα έφερε μόνο πρωτιές… Κάτι που ευελπιστούν να συμβεί και στην Παιανία χτίζοντας τη συγκεκριμένη ζώνη. Με λίγα λόγια η παρουσία του Νίκου Στραβελάκη στο OPEN θα το ανεβάσει κατηγορία τα Σαββατοκύριακα, αλλά και θα το ενισχύσει συνολικά στον ανταγωνισμό!

Comments are closed.