Θυμήθηκα τα δικά μου και ανατρίχιασα

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Το βίντεο από την εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα όπου “αιφνιδιάζει” την Αφροδίτη Γραμμέλη σχετικά με μεταγραφή της στη Σκορδά – ρεπορτάζ που ακούστηκε στη Ναταλία Γερμανού – έκανε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να θυμηθεί τα δικά του, όπως έκανε say ο ίδιος και να ανατριχιάσει.
Ας τα πάρουμε όμως τα things με τη σειρά…

Στην εκπομπή “Όλα γκουντ” ο Γκουντάρας συγχαίρει ξαφνικά τη Γραμμέλη γιατί όπως εξηγεί ανακοινώθηκε λέει στη Ναταλία Γερμανού ότι έκλεισε η journalist να βρίσκεται από του χρόνου στη Σκορδά. Η Γραμμέλη σοκάρεται στο άκουσμα (παραπάνω από το κανονικό) κάνοντας τον Ουγγαρέζο (στον οποίο χρήστης στο Twitter του έδειξε το στιγμιότυπο) να σχολιάσει ότι αν δεν το ήξερε η Γραμμέλη πρόκειται για τεράστιο φάουλ και συμπληρώνει (εδώ είναι το ζουμί) ότι θυμήθηκε τα δικά του και ανατρίχιασε!

Παρένθεση, στον διαδικτυακό διάλογο επεμβαίνει άμεσα ο Γκουντάρας και ξεκαθαρίζει στον Ουγγαρέζο ότι φυσικά και το γνώριζε η Γραμμέλη (καλά τότε προς τι το όλο το θεατρικό ντράμα κουίν τού πέφτω από τα σύννεφα;) και ότι καμία ίντριγκα δεν υφίσταται… Όλα καλά, στη Γερμανού ήθελαν να ρίξουν όπως αποδείχτηκε τις μπηχτές…

Κλείνει η παρένθεση.

Και ανατρέχουμε τώρα εμείς στο βίντεο το παλιό το γνωστό όπου ο Σεφερλής φέρνει σε τόσο huge δύσκολη θέση τον Ουγγαρέζο μιλώντας του στον αέρα για το ότι θα αλλάξει channel και θα πάει στον Λιάγκα. Εκεί ήταν όντως αιφνιδιασμός! Τόσο άκομψο, τόσο τοξικό το όλο situation! Ο δε Ουγγαρέζος, άψογος. Δεν έχασε την ψυχραιμία του και του την είπε. Τι να περιγράφουμε, θυμηθείτε το απόσπασμα. Από τα κορυφαία τζούσι τηλεοπτικά. Η τάπα έρχεται στο τέλος όπου ο Ουγγαρέζος το αντιστρέφει όλο και του το γυρίζει για τα δημοσιεύματα που μιλούν για χωρισμό του από τη wife του. Το οποίο και έτσουξε φυσικά τον ηθοποιό – presenter!

Και εκεί που χαζεύεις το βίντεο αυτό το σούπερ και καταπληκτικό (ένα congratulations και στη Χριστίνα Πολίτη, κυρία!) πέφτεις πάνω σε άλλο βιντεάκι και βγάζεις συμπεράσματα… Για το σήμερα, για το today!

Όταν ο Λιάγκας είχε αναφέρει το περιστατικό στον Σεφερλή, δηλώνοντας την αντίθεση του για τον χειρισμό του Ουγγαρέζου! Αδειάζοντας με άσχημο way, με τα συνοδευτικά σχόλια του, τον τότε φίλο του! Που by the way είχε και δίκιο και απάντησε μια χαρά στην κακία που εκτοξεύτηκε από τον κωμικό καλλιτέχνη!

από το 6:30 και μετά δείτε

Μάλιστα! Εδώ (και απευθύνομαι σε όλα τα κελεπούρια του τηλεοπτικού ρεπορτάζ) υπάρχει ρεπορτάζι. Ξυπνήστε!

Comments are closed.