Τα «εγώ» των παρουσιαστών του ΑΝΤ1 φέτος είναι μεγαλύτερα

Τα «εγώ» των παρουσιαστών του ΑΝΤ1 φέτος είναι λίγο μεγαλύτερα… Και το κανάλι βρίσκεται στο ρόλο διαιτητή, όταν δεν σύρεται πίσω από τις επιθυμίες τους!

Από τη μια πλευρά η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας που δεν αντέχει ο ένας τον άλλον… Και διεκδίκησαν και πέτυχαν να χωριστούν παρουσιάζοντας δυο αυτόνομες εκπομπές… Κάνοντας άνω κάτω τον σταθμό, αφού – για παράδειγμα, η Φαίη απείλησε ότι θα φύγει, αν δεν γίνει το δικό της, δηλαδή να χωριστούν! Όταν πριν λίγους μήνες φέρεται να μεσολάβησε για να επιστρέψει ο Λιάγκας στο πρωινό δίπλα της! Και φυσικά το κανάλι τής έκανε το χατίρι!

Και από την άλλη πλευρά, Κανάκης ή Αρναούτογλου; Ποιος θα μπει στις 20.00 «απέναντι» από τα δελτία ειδήσεων; Η ομάδα των «Ράδιο αρβύλα» ή ο «Εκατομμυριούχος»; Χαμός – σου λέει, και για αυτό το θέμα! Πανικός! Μια τρέλα!

Η αλήθεια όμως είναι ότι σε αυτήν την περίπτωση η διοίκηση του ΑΝΤ1 στάθηκε πιο τυχερή και δεν χρειάστηκε να συμπεριφερθεί ως κακός γονιός σε κακομαθημένα παιδιά που τους κάνουν τα χατίρια!

Το δίλημμα είχε εύκολη απάντηση, αφού οι «Ράδιο αρβύλα» είχαν όρο στο συμβόλαιο τους για την ώρα μετάδοσης τους… Και δεν χρειάστηκε ο σταθμός να συρθεί πίσω απο τις επιθυμίες του ενός ή του άλλου!

Παρολα αυτά παραμένει το θέμα για τον εβδομαδιαίο εκατομμυριούχο… Ένα δηλαδή πιο σούπερ ντούπερ επεισόδιο με μεγαλύτερο έπαθλο ώστε να ικανοποιηθεί και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που ξελάσπωσε με τον καθημερινό «Εκατομμυριούχο» την κατάσταση, μετά το τέλος των «Ράδιο αρβύλα»!

Comments are closed.