Αρπάχτηκαν Κρανιδιώτης και Ψυχάρης

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Φαήλος Κρανιδιώτης ρώτησε τους διαδικτυακούς του φίλους: «Ερώτηση προς φίλους της ΝΔ. Η εξουσία πάντα έχει φθορά, κάποιες απώλειες θα υπάρχουν. Αυτοί οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι που θέλετε, που θα είναι χρήσιμο να πάνε: 1. Στον τελοπόν; 2. Στον Κασιδιάρη; ή 3. Στην ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»;

Αφού δέχθηκε ορισμένες απαντήσεις επανήλθε γράφοντας, «Βγάζεις λαγούς πάντως στο τουίτερ. Ρώτησα που θέλετε να πάνε οι διαρροές της ΝΔ και πετάχτηκε ο Ανδρέας Ψυχάρης να πει στο …ΠΑΣΟΚ»!

Για να εμφανιστεί ο Ανδρέας Ψυχάρης και να τον διαψεύσει, «Αυτό είπα; Δεν ντρέπεσαι;» συμπληρώνοντας «Δεν είχε το θάρρος να με κάνει tag και πήγε να το περάσει στα μουλωχτά για να μην απαντήσω. Αλλά τα γραφόμενα χαρακτηρίζουν».

Η διαδικτυακή αντιπαράθεση συνεχίστηκε με τον Κρανιδιώτη να ανεβάζει τους τόνους λέγοντας, «Τι μουλωχτά ρε ταλαίπωρε; Σε λογαριασμό με δεκάδες χιλιάδες ακόλουθους αναρτήθηκε. Βαριόμουνα να σε ταγξάρβ. Και τα ίδια σου είπα πριν. Είπες πως προτιμάς ΠΑΣΟΚ. Το καταλάβαμε και θα το θυμόμαστε».

Για να απαντήσει εκ νέου ο Ψυχάρης «Η αντίληψη σου συμβαδίζει με την αγωγή σου. Την ψευτομαγκιά σου όμως άλλου».

Η αντιπαράθεση έκλεισε με τον Κρανιδιώτη να απευθύνεται στον Ψυχαρη με αγοραίες εκφράσεις «Πήγαινε να πιεις ένα Απερόλ στο Κολωνάκι, που θα μου κάνεις και παρατήρηση. Αλλά οχι πολύ κρύο, μην πονέσουν τα λαιμά σου. Εάν δεν σε λέγανε Ψυχάρη, εσύ θα το σερβίριζες».

Comments are closed.