Ήταν οργανωμένο δεν ήταν λάθος ή αφέλεια

 Η Ιωάννα Μάνδρου δηλώνει σοκαρισμένη από την προσπάθεια ανώτατων δικαστικών πηγών να την παραπλανήσουν…

Σε σοκ βρέθηκε κατά δήλωση της η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου… Ενώ μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΙ δεν δίστασε να πει ότι είναι τόσο απογοητευμένη από τη δημοσιογραφία που σκέφτηκε να εγκαταλείψει το επάγγελμα!

Η Ιωάννα Μάνδρου, καθώς και πολλοί ακόμη δικαστικοί συντάκτες, μετέδωσαν αργά τη νύχτα της Πέμπτης ότι Παπαγγελόπουλος και Τουλουπάκη παραπέμπονται στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση Novartis. Λίγες ώρες μετά, και συγκεκριμένα νωρίς το πρωί της Παρασκευής έγινε γνωστό ότι η πληροφορία που μεταδόθηκε δεν ισχύει… Και τελικά Παπαγγελόπουλος και Τουλουπάκη παραπέμπονται για άσχετα και ασήμαντα θέματα!

Κατόπιν όλων αυτών η Ιωάννα Μάνδρου ένιωσε ότι οι πηγές της την «άδειασαν», όπως φυσικά και πολλούς ακόμη δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα να μεταφέρει για πρώτη φορά στη ζωή της «φεικ» πληροφορίες.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΙ (με Οικονόμου και Αντωνοπούλου) ανάφερε: «Οι πληροφορίες που είχαμε αργά εχθές τη νύχτα από ανώτατες δικαστικές πηγές – όλος ο Τύπος δηλαδή, δεν ήταν σωστές… Κάτι που μου συμβαίνει πρώτη φορά ως επαγγελματίας 38 χρόνια… Δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ… Δεν είμαι επιπόλαιη… Πιστεύω ότι ήταν οργανωμένο… Δεν γνωρίζω τα κίνητρα… Έχω πάθει σοκ! Αισθάνομαι την ανάγκη να φύγω από αυτό το επάγγελμα, να παραιτηθώ… Αυτό δεν ήταν λάθος ή αφέλεια»!

Comments are closed.