Ούτε μια πολιτική είδηση δεν είχε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ

Πέρασε μια ολόκληρη ημέρα, η χθεσινή δηλαδή, χωρίς καμία πολιτική είδηση! Με εξαίρεση το “παράθυρο” που άφησε ο Σταϊκούρας για νέα επιδότηση σε καύσιμα και ενέργεια, πολιτικά δεν παρήχθη κάτι… Ή τουλάχιστον δεν “έπαιξε” στα μεγάλα ΜΜΕ!

Χαρακτηριστικά δε, το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στις 12.00 τα μεσάνυχτα, ξεκίνησε και έκλεισε τη θεματολογία του με ειδήσεις για την κλιματική αλλαγή, δηλαδή πλημμύρες στην Αυστραλία, ξηρασία στις ΗΠΑ, αντίστοιχα σε ευρωπαϊκές χώρες για πλημμυρικά φαινόμενα και καύσωνες, κάποιες ειδήσεις από το πλούσιο ομολογουμένως αστυνομικό δελτίο του Σαββατοκύριακου, φωτιές, πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στην Κοπεγχάγη, λίγο Ουκρανία, θάνατος Ντίνας Κώνστα, και τίποτα άλλο.

Με άλλα λόγια το δελτίο της ΕΡΤ, δεν “έπαιξε” ούτε μια πολιτική είδηση! Φυσικά ούτε το “παράθυρο” που άφησε ο Σταϊκούρας φιλοξενήθηκε στο δελτίο, ούτε όμως οι πολιτικές αντιπαραθέσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου με τον ΣΥΡΙΖΑ του τελευταίου 24ωρου!

Δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, αλλά σίγουρα δεν είναι σύνηθες να μην υπάρχουν πολιτικές ειδήσεις σε ένα δελτίο ειδήσεων, κι ας είναι η πρώτη Κυριακή του Ιουλίου… Εκτός κι αν όντως δεν παρήχθησαν πολιτικές ειδήσεις, παρά το γεγονός ότι η Κυριακή δεν είναι αργία… Με αυτά και με αυτά όμως, μπορεί να γλιτώσουμε το τοξικό κλίμα και οι εκλογές να γίνουν στην ώρα τους, δηλαδή την άνοιξη του 2023!

Comments are closed.