Η όμορφη και το τέρας

 

Η ατάκα της εβδομάδας, ενδεχομένως και της χρονιάς, ανήκει (αν και δεν της δώσαμε την πρέπουσα σημασία) στον Βρετανό Μπόρις Τζόνσον λέγοντας ότι στεναχωριέται «Γιατί αφήνει την καλύτερη δουλειά στον κόσμο»! Τρομερή αλήθεια! Σαν μικρό παιδί ομολόγησε ότι του αρέσουν τα γλυκά! Τι να κάνουμε όμως, σε όλους αρέσουν τα γλυκά!

Για εμάς που δεν είμαστε Βρετανοί πάντως ακούγοντας τη δήλωση του Τζονσον μάς ξενίζει η αλήθεια του, γιατί δεν έχουμε συνηθίσει να ακούμε αλήθειες, από τους Έλληνες πολιτικούς! Οι δικοί μας, χρόνια τώρα προσπαθούν να μας πείσουν ότι θυσιάζονται, κουράζονται, και θα προτιμούσαν να κάνουν κάτι άλλο… Αλλά βάζουν πάνω από όλα την πατρίδα! Αστείοι… Τέλος πάντων μεγάλη κουβέντα ανοίξαμε!

Πού κολλάει η Φαίη σε όλα αυτά; Κάπως έτσι και η όμορφη Φαίη σήμερα που καμία σχέση δεν έχει με τον Βρετανό κλόουν, αποχαιρετώντας το τηλεοπτικό κοινό παραδέχθηκε με απόλυτη ειλικρίνεια, αγνότητα και αφέλεια μικρού παιδιού ότι το μόνο που θέλει είναι να μας φτιάχνει τη διάθεση κάθε πρωί, «Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση»! Μας έπεισε! Από εμάς είναι ΝΑΙ!

Comments are closed.