Διαβάστε στη “Real news”

 

Με τίτλο: «Νέο πακέτο μέτρων για το φθινόπωρο» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το καλό και το κακό σενάριο για τη διαχείριση της ενεργειακής κρίσης.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– Οι 3+1 παρεμβάσεις που εξετάζει η κυβέρνηση για την ενίσχυση των νοικοκυριών.
– Τα υπερέσοδα του τουρισμού δημιουργούν δημοσιονομικό χώρο, τον οποίο η κυβέρνηση έχει την πρόθεση να εκμεταλλευτεί για τη στήριξη των πολιτών.
– Συναγερμός για το ράλι των τιμών στο φυσικό αέριο. Το σχέδιο Β σε περίπτωση που η Ρωσία αποφασίσει να κλείσει τις στρόφιγγες.
– Κρίσιμη η συνεδρίαση των υπουργών Ενέργειας της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες στις 26 Ιουλίου.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Γιατί «κάηκαν» οι πρόωρες κάλπες του Σεπτεμβρίου. Οι τρεις λόγοι που έλαβε υπ’ όψιν του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η μεγάλη περίοδος ακυβερνησίας, που απαιτεί η διπλή προσφυγή στις κάλπες, θα δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις στην οικονομία και στα εθνικά θέματα», λένε συνεργάτες του πρωθυπουργού. Πώς κέρδισε έδαφος η επιλογή της εξάντλησης της τετραετίας.
– «Θα δώσουμε τη μητέρα των μαχών για να μην πάρει η Τουρκία τα F-16». Ο πρόεδρος του Συμβουλίου των ομογενών στις ΗΠΑ Εντι Ζεμενίδης μιλά στην «R».
– Αντίστροφη μέτρηση για τις αυξήσεις έως 6% στις συντάξεις. Ο ΕΦΚΑ ξεκινά τη χαρτογράφηση των απολαβών για όλους τους δικαιούχους.
– Γιάννης Οικονόμου: «Εργαζόμαστε για την πατρίδα και το έργο μας θα παρουσιαστεί ολοκληρωμένο στο τέλος της τετραετίας, ώστε να κριθεί από τους πολίτες συνολικά».
– Γιάννης Ραγκούσης: «Η κυβέρνηση επιδοτεί την αισχροκέρδεια με το πορτοφόλι των φορολογουμένων. Οι παρεμβάσεις για την ενεργειακή ακρίβεια είναι και ανεπαρκείς και κοινωνικά επιζήμιες».
– Τα sms λίγο πριν απο το μακελειό στα Κάτω Πατήσια. Η «R» αποκαλύπτει τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι μαφιόζικες ομάδες πριν από τη συμπλοκή με τους τρεις νεκρούς.

– Πόλεμος εμπρηστών στην Ηλεία! Σημαντικά ευρήματα της Πυροσβεστικής ρίχνουν φως στα αίτια των πρόσφατων πυρκαγιών.
– Η Μάγδα Φύσσα στην «R»: «Δεν το αντέχω όταν ζητούν αποφυλάκιση». Μετά τα νέα αιτήματα που υπέβαλαν οι καταδικασμένοι χρυσαυγίτες, η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα μιλά για τη νέα δοκιμασία που περνά στο Εφετείο.
– Τα 4 ύποπτα σημεία στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής που ερευνά τη μυστηριώδη υπόθεση της 69χρονης την οποία φρόντιζε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Comments are closed.