Πώς οι σύμβουλοι επικοινωνίας θα «κάψουν» τη Δόμνα

… ή αλλιώς καν’ το όπως η πρωθυπουργός της Φινλανδίας

Μπορεί να μην την κατονόμασε, αλλά τη φωτογράφισε… Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που τα «πήρε» – και με τα δίκια του, με αφορμή την παρουσία της υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου στην εκπομπή της Βανδή στον ALPHA πριν μια εβδομάδα μιλώντας για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Απευθυνόμενος λοιπόν στους πολιτικούς και στους συμβούλους επικοινωνίας έγραψε: «Κρατήστε μια συνέπεια, όμως σε τομείς και κοινωνικά δρώμενα που σας ενδιαφέρουν, βρε αδέλφια. Είναι και αστείο να προθυμοποιείται ο άλλος να μιλήσει για τραγούδια (αυτά που του προετοίμασαν), αλλά, αν τον ρωτήσεις να σου πει ένα ακόμη κομμάτι του Χατζηγιάννη, για παράδειγμα, να σε κοιτάζει σαν τον Αδαμαντίδη τους δημοσιογράφους»!

Και έχει απόλυτο δίκιο, ειδικά στην περίπτωση της υφυπουργού που εσχάτως πλασάρεται ως φαν του Χατζηγιάννη σε διάφορες εκδηλώσεις όπως τις προάλλες στην εκδήλωση με τα κορίτσια του «Χατζηκυριάκειου»… Είναι τόσο στημένο όλο αυτό που τους αδικεί όλους!

Τέλος πάντων ο καθένας με τις επιλογές του… Στο τέλος όλοι κρίνονται!

Ωστόσο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που από την αρχή όλο αυτό με την υφυπουργό του κάθισε στραβά… Επανέρχεται, και με αφορμή τη Φινλανδή πρωθυπουργό Σάνα Μάριν που εμφανίστηκε σε ροκ φεστιβάλ τα ξανά χώνει, και με το δίκιο του επαναλαμβάνουμε!

Γράφει λοιπόν ποστάροντας την παραπάνω φωτογραφία: «Και καθίστε εσείς, στα επιτελεία των πολιτικών να τους συμβουλεύετε να πηγαίνουν σε εκπομπές που δεν ήξεραν ότι υπάρχουν, να μιλούν με παρουσιαστές που δε γνωρίζουν για θέματα/τραγούδια/χαμπέρια που τους μπριφάρετε κάθε 4 χρόνια…»! Πόσο δίκιο έχει!

Comments are closed.