Κρύβει έναν Χατζηνικολάου μέσα του

… αλλά δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς τόσα χρόνια, το ανακάλυψαν όμως τώρα στην ΕΡΤ

Στην ΕΡΤ έχουν αποφασίσει σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ να τοποθετήσουν τον Γιώργο Κουβαρά στη θέση του κεντρικού παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων που πιθανότατα – λέει, θα μετακινηθεί και μια ώρα νωρίτερα! Δηλαδή το πρόβλημα του δελτίου θα λυθεί αν πάει μια ώρα νωρίτερα (“απέναντι” στα δελτία του MEGA, του ΣΚΑΙ και του STAR που σαρώνουν), και το παρουσιάζει ο Γιώργος Κουβαράς, αντί της Παρασκευοπούλου! Μιλάμε για φωστήρες, όχι αστεία!

Πράγματι η Αντριάνα Παρασκευοπούλου όσο καλή κι αν είναι, δεν έκανε για την παρουσίαση του δελτίου… Μπορεί να αξιοποιηθεί καλύτερα σε άλλα πόστα! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Κουβαράς είναι κατάλληλος για τη θέση που χηρεύει! Είναι εξαιρετικός δημοσιογράφος, από τους καλύτερους ρεπόρτερ, και επίσης πολύ καλός στις συνεντεύξεις… Όλα αυτά όμως δεν τον καθιστούν και anchorman!

Αν έκρυβε έναν Χατζηνικολάου μέσα του θα είχε αποκαλυφθεί πολλά χρόνια πριν! Εκτός κι αν τον κρύβει τόσο καλά για τόσο πολύ καιρό! Και μόνο στην ΕΡΤ το ανακάλυψαν!

Επίσης, οι μυστικές έρευνες των καναλιών, ούτε αυτές σε κάνουν anchorman! Ενώ δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς, ότι υπάρχει και ένα πρόβλημα με τις τηλεθεάσεις… Ο Γιώργος Κουβαράς δεν είναι ο τύπος που βγαίνει στο γυαλί και σπάνε τα κοντέρ! Τι να κάνουμε; Δεν είναι όλοι για όλα! Και με τον Παύλο Τσίμα συμβαίνει αυτό, αλλά παραμένει κορυφαίος δημοσιογράφος… Επίσης και ο Σωτήρης Δανέζης, κάνει εξαιρετικά ντοκιμαντέρ, αλλά δεν τα βλέπει κανείς!

Comments are closed.