Πανίσχυρος γερμανός βιομήχανος για διακοπές στη Μυτιλήνη

… συνοδευόμενος από πασίγνωστη τηλεοπτική παρουσία

Δεν ξέρουμε τι έχει η Μυτιλήνη φέτος και τραβάει τόσο -ισχυρό- κόσμο, αλλά οι σημαντικές αφίξεις συνεχίζονται… Το νησί του βορειοανατολικού Aιγαίου επισκέφτηκε πανίσχυρος γερμανός βιομήχανος, συνοδευόμενος απο πασίγνωστη τηλεοπτική παρουσία της γερμανικής τηλεόρασης, που ανήκει στον χώρο της ψυχαγωγίας, η οποία (για να βοηθήσουμε) ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός, με την οποία δεν έχουν και μεγάλη διαφορά ηλικίας… Οι πληροφορίες λένε ότι αφίχθησαν στο νησί με ελικόπτερο, χωρίς να είναι γνωστή η αφετηρία, π.χ αν ήταν απο κάποιο σκάφος, κάποιο άλλο νησί ή ακόμα και απο τα τουρκικά παράλια. Η ασφάλεια (7 άτομα με 3 αμάξια) μαζί με τα πολυτελή -και θηριώδη- τζιπ τους περίμεναν στο νησί.

Το περίεργο είναι ότι η συγκεκριμένη γύριζε το νησί μόνη της, χωρίς την παρουσία του -ισχυρού- ανδρός δίπλα της -άγνωστο τι έκανε αυτός-, έχοντας μια κυρία σε ρόλο ξεναγού, όχι ντόπια, μάλλον απο Αθήνα για τη συγκεκριμένη επίσκεψη. Απο τα stories που ανέβαζε αυτές τις τρεις ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φάνηκε ξετρελαμένη με το νησί. Ανέβαζε φωτογραφίες ανελλιπώς (πάνω απο 30!), απο όπου πήγαινε, απο το Μόλυβο, την Αγιάσο, μέσα στην πόλη, ακόμα να κάνει μπάνιο σε μια παραλία που ονομάζεται Τάρτι, όπως και σε μια άλλη που ονομάζεται Μελίντα. Παντού, είχε συνοδεία κάποιους απο την ασφάλεια που ήρθαν στο νησί. Το αστείο είναι ότι όσο εκείνη έκανε μπάνιο, οι άλλοι περίμεναν με τα κουστούμια τους μέσα στα αμάξια.

Η μοναδική φωτογραφία στην οποία πρέπει να ήταν με παρέα, ήταν σε μια ταβέρνα που βρίσκεται σε περιοχή στην έξοδο του Κόλπου της Γέρας, αλλά φρόντισε να μη φαίνονται πρόσωπα, παρά μόνο οι μεζέδες! Μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία με κουκιά και αμπελοφάσουλα, και αναρωτιόταν γιατι δεν τρώμε τέτοια στη Γερμανία! Τη Δευτέρα το μεσημέρι αναχώρησαν απο το νησί, κάποιοι που το “έψαξαν” λένε ότι ο προορισμός τους ήταν η Τένεδος, αλλά δεν είναι επιβεβαιωμένο, διότι σαν αόρατοι ήρθαν και έφυγαν, εκτός απο τους λίγους που ήταν κοντά και έβλεπαν… Πάντως, πολύ Μυτιλήνη φέτος …

Comments are closed.