Ο Τσίπρας δεν έφυγε αεροπορικώς στις Μαλδίβες

 

Ο Γιώργος Βέλτσος άκουσε το podcast του Στάθη Καλύβα στη lifo (εδώ) να λέει ότι απειλούμαστε από τον λαϊκισμό.. Και δεν είναι μόνο ότι έχει διαφορετική γνώμη, είναι επιπλέον ότι εύχεται «Ο διορατικός αντί λαϊκισμός του καθηγητή και η περιφρόνηση του θυμικού στοιχείου του λαού να μην ξαναβάλει τη χώρα στα μνημόνια»!

Διαβάστε στη συνέχεια ολόκληρο το σχόλιο του Γιώργου Βέλτσου στο «Βήμα» με τίτλο «Η φωνολογια/φονολογια»: Ο Στάθης Καλύβας, έμφωνος (podcast) στη Lifo, παρομοίασε τον Ιούλιο του 2015 με αυτό που συμβαίνει σήμερα στη Σρι Λάνκα.

Μόνο που ο Τσίπρας δεν έφυγε αεροπορικώς στις Μαλδίβες.

Εύχομαι ο διορατικός αντιλαϊκισμός του καθηγητή, η περιφρόνηση δηλαδή, του θυμικού στοιχείου του λαού να μην ξαναβάλει και τη χώρα στα μνημόνια η οποία από τον Αύγουστο του 2018 (υποτίθεται) πως είναι έξω.

Αλλά και εάν δεν την έχει βάλει, θα την έχει ήδη εναποθέσει πονηρά σ’ έναν άλλο (τηλεοπτικό) λαϊκισμό που διέπει πλέον την πραγματική ζωή, εξυπηρετεί την πολιτική, πλουτίζει την επιχειρηματική και ευτελίζει τον πολιτισμό, ακυρώνοντας έμμεσα την Δημοκρατία, φιμώνοντας με τον μελετημένο τρόπο της χαριτωμένης ή σοβαροφανούς τιποτολογίας όλων προς όλους τον Λαό (με «Λ» κεφαλαίο αυτη τη φορά, διότι και η γραμματική έχει τη σημασία της ακόμα και στα podcasts της νέας ανορθόγραφης φονολογίας).

Comments are closed.