Challenge

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Η στήλη τούτη κράταγε τις ελπίδες της μέχρι την τελευταία στιγμή. Να μην ανακοινωθεί.. Να μην είναι αλήθεια! Ηττηθήκαμε… Η Μαρία Αναστασοπούλου και επισήμως στο πλάι του Γιώργου Παπαδάκη λέει. Ω Jesus! Πλέον το λαμβάνουμε ως challenge! Του πόση ώρα θα αντέξουμε να κάνουμε watch την αγαπημένη μας presenter τη νέα σεζόν… Δεν βάζουμε ψηλά τον πήχη!

Τώρα στα σοβαρά (όχι ότι τα παραπάνω δεν είναι serious) τη συμπάθεια μας για την journalist δεν την κρύψαμε. Από τις ωραίες εκπλήξεις των τελευταίων χρόνων. Το έχει όλο το πακετάκι, ικανή, χαριτωμένη, τηλεοπτική, σοβαρή, τα everything. Την κάνουμε understood που επέλεξε να φύγει, αλλά δεν παύει να μας βάζει δύσκολα! Γιώργο Παπαδάκη…; Anyway ίδωμεν! Είπαμε το παίρνουμε ως challenge! Δεν υποσχόμαστε!

Ένα congratulations όμως θέλουμε να δώσουμε και στον πρώην της παρτενέρ. Αλήθεια! Πόσοι δέχονται να είναι guys μου ξαφνικά σε τρίδυμο και όχι να μονοπωλούν το situation; Και μάλιστα όταν είναι στα πάνω τους! Δεν νομίζουμε και πολλοί. Και ο συγκεκριμένος presenter μάς δίνει το impression ότι δεν τον νοιάζουν τέτοιου είδους αποκλειστικότητες, έχοντας στο πλάι του πλέον Παυλόπουλο και Κουτροκόη. Τα εύγε μας so στον Δημήτρη Οικονόμου.

Τώρα όσο για τις συγκεκριμένες αφίξεις; Και πάλι ίδωμεν, στο πώς θα “κάτσουν”. Προς το παρόν, τα εξής: Κουτροκόη δεν είναι Μαρία Αναστασοπούλου (σε καμία των περιπτώσεων) και Παυλόπουλος είναι τυχερός, που θα δοκιμάσει και με μια άλλη συμpresenter. Διότι η Ευλαμπία δεν… Μην επεκταθούμε. Απλά δεν…

Αυτά! Αμπάχα μπούχα αντε γεια και wind στα πανιά!
Και το volume για ωραίο songάκι!

Comments are closed.