Ξέμεινε στο δελτίο του ALPHA

… να σχολιάζει την υπόθεση Ανδρουλάκη

Από τους μοναδικούς δημοσιογράφους της ενημέρωσης (της πρώτης κατηγορίας) που έχουν απομείνει στην πρωτεύουσα Αυγουστιάτικα ο Σταύρος Θεοδωράκης, εμφανίζεται τα βράδια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA σχολιάζοντας την επικαιρότητα… Δεν είναι σαφές εάν ήταν προγραμματισμένο να εμφανίζεται ή προέκυψε λόγω των εξελίξεων στην υπόθεση της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά δεν έχει σημασία.

Ο δημοσιογράφος από την περασμένη Παρασκευή που «έσκασε» το θέμα σχολιάζει στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA την υπόθεση σε δυο άξονες. Ο πρώτος αφορά στην οριστική απομάκρυνση πλέον του ενδεχόμενου μετεκλογικής συνεργασίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, το ναυάγιο δηλαδή αυτού του σεναρίου… Και ο δεύτερος, ότι η συγκεκριμένη υπόθεση φέρνει πιο κοντά τις εκλογές. Ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι δεν πρόκειται ο Μητσοτάκης να πάει σε εκλογές τον Σεπτέμβριο με την υπόθεση ανοιχτή, αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά «Το τζίνι βγήκε από το μπουκάλι»!

Κατά τα άλλα το σχόλιο του Σταύρου Θεοδωράκη στηρίζεται στην επιχειρηματολογία Βενιζέλου ότι οι παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών πολιτικών προσώπων είναι παράνομες… Ενώ τέλος σημείωσε ότι αργά ή γρήγορα η κοινή γνώμη θα πληροφορηθεί τον λόγο που η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Νίκο Ανδρουλάκη, συμπληρώνοντας ότι όσο πιο γρήγορα γίνει τόσο το καλύτερο.

Comments are closed.