Διαβάστε στη “Real news”

Με τίτλο: «Πόλεμος νεύρων από τον Ερντογάν» κυκλοφορεί, εκτάκτως το Σάββατο, η Realnews.

Η εφημερίδα αναφέρεται στις διπλωματικές διεργασίες, στις πιέσεις από τις ΗΠΑ και στις συνεχείς προκλήσεις στο Αιγαίο, ενώ αποκαλύπτει ποιες παγίδες στήνει σε βάρος της Ελλάδας ο γιαλαντζί σουλτάνος.
Στο πολυσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– Πώς ερμηνεύουν επιτελείς του ελληνικού Πενταγώνου τις κινήσεις της Αγκυρας. Σε εγρήγορση Αθήνα και Λευκωσία.
– Νίκος Χαρδαλιάς στην «R»: «Ο φόβος είναι άγνωστη έννοια στις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις», επισημαίνει ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας.
– Το τουρκικό παζάρι για τα αμερικανικά F-16 και οι έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– «Κλείδωσαν» τα νέα μέτρα στήριξης. Ο κυβερνητικός σχεδιασμός για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Στοχευμένες παρεμβάσεις για νέους, συνταξιούχους και ευάλωτα νοικοκυριά. Τη χορήγηση άτοκων δανείων για την αγορά ή την επισκευή πρώτης κατοικίας και την επιδότηση ενοικίου σε νέα ζευγάρια πρόκειται να εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αναμένονται ανακοινώσεις για τη διευκόλυνση των νέων στην εξεύρεση εργασίας. Ερχονται γενναίες αυξήσεις στις συντάξεις, μετά από 12 χρόνια, που αφορούν 1 εκατ. δικαιούχους. Θα δοθεί στεγαστικό επίδομα στις αδύναμες κοινωνικά ομάδες.
– Στα άδυτα των παρακολουθήσεων. Το άγνωστο παρασκήνιο με την υπηρεσία ασφαλείας επισυνδέσεων. Κλειστή ομάδα τριών ατόμων παρακολουθούσε τον Νίκο Ανδρουλάκη από τις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής. Οι συνδικαλιστές της ΕΥΠ ζητούσαν την απομάκρυνση του Παναγιώτη Κοντολέοντος από τον Ιούλιο του 2020. Θεσμική φυγή προς τα εμπρός ετοιμάζει η κυβέρνηση. Στις 24 Αυγούστου η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή.
– Νομιμοποιούνται 70.000 δημόσια καταπατημένα ακίνητα. Τέλος Σεπτεμβρίου κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο που δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα.
– Επιμένει ο κορωνοϊός: Πότε έρχεται η μετάλλαξη «Κένταυρος» στην Ελλάδα. Εφιαλτικές προβλέψεις του καθηγητή Δ. Σαρηγιάννη για 30.000 κρούσματα ημερησίως τον Οκτώβριο.
– «Τον είχα δει να χτυπά τη Νικολέττα». Συγκλονίζει η κατάθεση της αδελφής της 17χρονης που δολοφονήθηκε από τον Πακιστανό σύντροφό της.
– «Με μέθυσε και με βίασε». Τι λέει για τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε η 32χρονη στα Ανώγεια.
– Μαφία του Λίβερπουλ: Θα έστελναν 3 τόνους κοκαΐνης στην Ελλάδα. Πώς εντοπίστηκε στην Ιταλία το διεθνές κύκλωμα.

Comments are closed.