Ένταση στη Βουλή με Γεραπετρίτη και Τσίπρα

«Να ανακαλέσετε» – «Μη μιλάτε για μηνύσεις εδώ μιλάμε πολιτικά»

ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Βουλής για τις παρακολουθήσεις. Μετά το πέρας της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, τον λόγο «επί προσωπικού» πήρε ο Γιώργος Γεραπετρίτης ζητώντας από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ανακαλέσει ότι είπε τρεις φορές ψέματα.

«Και μόνο για λόγους δεοντολογίας θα έπρεπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιτρέψει την τοποθέτηση. Ή έχετε τόσο χαμηλή αντίληψη για την ειλικρίνεια που δεν καταλαβαίνετε πως αυτό που είπατε ήταν προσβλητικό», τόνισε ο κ. Γεραπετρίτης.

«Έχει χαθεί το αληθές νόημα των λέξεων, συνέχισε κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι χρησιμοποιεί την Βουλή. Σε αυτή την αίθουσα υπάρχουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια. Αυτό πρέπει να το θυμάστε. Εγώ ουδέποτε ανέφερα αυτά που είπατε στην επιτροπή της Βουλής. Ρωτήστε τον κ. Κατρούγκαλο. Πες του Γιώργο αν εγώ είπα αυτά που μνημόνευσε ως ψέματα. Σας παρακαλώ ως το τέλος της συνεδρίασης να ανακαλέσετε. Και σας ενημερώνω ότι θα ασκήσω όλα τα δικαιώματα που έχω για την προσβολή» σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήρε τον λόγο λέγοντας πως «Χρειάστηκε σωσίβιο ο κ. Μητσοτάκης, δεν μπορεί μόνος του».

«Γνωρίζατε ή όχι κ. Γεραπετρίτη; Γιατί δεν απαντήσατε; Μην μιλάτε για μηνύσεις. Εδώ μιλάμε πολιτικά. Το κρίσιμο ερώτημα που αφορά εσάς, τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Πιερρακάκη που συνοδεύσατε τον αποπεμφθέντα διοικητή της ΕΥΠ και είπε ψέματα. Αν γνωρίζατε είστε συμμέτοχοι στο έγκλημα. Τις τελευταίες ημέρες έχει ντραπεί και η ντροπή. Το να μου κουνάτε το δάχτυλο εσείς και ο πρωθυπουργός, πάει πολύ».
Πηγή enikos.gr

Comments are closed.