Τσίπρας: Είστε ο πρωθυπουργός των υποκλοπών, πιαστήκατε με τον κοριό στο αυτί

Η δευτερολογία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Κύριε Μητσοτάκη, στην πρωτολογία μου έθεσα μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα. Δεν απαντήσατε. Επαναλαμβάνω:
-Ποιος είναι ο λόγος «εθνικής ασφάλειας» για τον οποίο ακούγατε τον κ. Ανδρουλάκη;
-Ποιος είναι ο λόγος της παρακολούθησης του δημοσιογράφου κ. Κουκάκη;
-Πόσους ακόμα ευρωβουλευτές και βουλευτές παρακολουθείτε;
-Πότε ενημερωθήκατε από τον ανιψιό σας και τον εκλεκτό σας διοικητή της ΕΥΠ ότι ήταν σε επίσημη επισύνδεση ο κ. Ανδρουλάκης;
Ουδέποτε υπήρξε στη χώρα μας, όσο μπορούμε να γνωρίζουμε, από τη μεταπολίτευση και μετά, επίσημη επισύνδεση σε εκλεγμένο εκπρόσωπο του εθνικού κοινοβουλίου ή της ευρωβουλής. Ο μόνος που το τόλμησε είστε εσείς, κ. Μητσοτάκη.
Είπατε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει ο Πρωθυπουργός ποιον παρακολουθεί η ΕΥΠ. Δηλαδή μας λέτε ότι ο εκάστοτε διοικητής της φτιάχνει ένα παρακράτος ανεξέλεγκτο από την ίδια τη δημοκρατία! Εκστομίζετε τέτοιες ανοησίες μέσα στον πανικό σας, που αναρωτιέμαι ποιος σας λέει να τα πείτε αυτά.
Πόσοι ακόμα παρακολουθούνται ή παρακολουθήθηκαν, βουλευτές, ευρωβουλευτές, δημοσιογράφοι; Η «Καθημερινή» κάνει λόγο για 7-8 πολιτικά πρόσωπα. Δεν το λένε οι New York Times ή οι Financial Times που… είναι ΣΥΡΙΖΑ. Το λέει η «Καθημερινή».
Θα απαντήσετε; Πόσοι ακόμα;
Είστε σε πανικό κ. Μητσοτάκη και αυτό δεν κρύβεται.
Μας πήγατε σε δύο ειδικά δικαστήρια -για Novartis που βαφτίσατε σκευωρία και επειδή βάλαμε τους καναλάρχες να πληρώσουν- και δε θα κάνατε έστω μία εξεταστική, αν είχατε κάποια σοβαρή καταγγελία για την ΕΥΠ επί των ημερών μας;
Πιαστήκατε με τον κοριό στο αυτί και τώρα προσπαθείτε ματαίως να ανακαλύψετε συμψηφισμούς και φθηνούς αντιπερισπασμούς.
Θέλετε κ. Μητσοτάκη -τρία χρόνια δεν θέλατε τώρα σας έπιασε- να ελέγξετε την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ; Φτιάξτε ξεχωριστή εξεταστική για το 2015-19 και μόνο. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Αφήστε τα εσωκομματικά σας κόλπα και τις μαφιόζικες πρακτικές. Μη μιλάτε για εξεταστική από το 2012. Ποιον θέλετε να φοβερίσετε; Τον κ. Σαμαρά ή τον κ. Δένδια;
Σας διαβεβαιώνω και διαβεβαιώνω όλους τους Έλληνες πολίτες που απαιτούν την αλήθεια, ότι επί των ημερών μας, ούτε θα μπορούσα να διανοηθώ, ούτε φυσικά υπήρξε, εκλεγμένος εκπρόσωπος του ελληνικού λαού στη βουλή και στο ευρωκοινοβούλιο που να έπεσε θύμα επισύνδεσης, είτε παράνομης, είτε νόμιμης και μάλιστα για λόγους εθνικής ασφάλειας. Και ούτε ένας δημοσιογράφος, γιατί μας ενοχλούσε για την έρευνα και τη δουλειά του.
Δεν διανοήθηκα ποτέ να προβώ σε τέτοια εγκληματική κακοποίηση του κράτους δικαίου.
Δεν πήρα στον προσωπικό μου έλεγχο την ΕΥΠ.
Δεν άλλαξα τον νόμο για να κάνω διοικητή ένα τυχάρπαστο χωρίς τα απαραίτητα προσόντα πρόσωπο.
Δεν ανέθεσα σε συγγενή μου την πολιτική της εποπτεία.
Και προφανώς, δεν έδωσα εντολή παρακολούθησης για κανέναν πολιτικό αρχηγό ή οποιονδήποτε άλλο πολιτικό μου αντίπαλο.
Επί των ημερών μας η ΕΥΠ προσανατολίστηκε, όχι στον «εσωτερικό εχθρό», αλλά στο οργανωμένο έγκλημα και στην προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας.
Είτε θα εξαγγείλετε την κατάργηση της τροπολογίας που απαγορεύει στην ΑΔΑΕ να διερευνήσει, για τον κάθε πολίτη, αν έπεσε θύμα παρακολούθησης αναδρομικά, ώστε να μπορούν να προσφύγουν όλοι οι βουλευτές ή, αν δεν το κάνετε, η απάντηση είναι ότι είστε ένοχος και φοβάστε, κ. Μητσοτάκη.
Πώς θα πάτε να αντικρίσετε τους ευρωπαίους εταίρους, μετά από αυτό που έχει συμβεί; Είστε ο Πρωθυπουργός των υποκλοπών. Τη δυσπιστία του ελληνικού λαού την έχετε δεδομένη και πολύ σύντομα θα μετατραπεί σε ψήφο αλλαγής, σε ψήφο απαλλαγής της δημοκρατίας μας από τις καθεστωτικές σας πρακτικές.

Comments are closed.