Ποια Σκορδά και ποια Αναστασοπούλου…

 

Ποια Σκορδά και ποιος Στραβελάκης και Μαρία Αναστασοπούλου… Η μεταγραφή της σεζόν να δεις τελικά που θα είναι ο Μάρκος Δεϊμέζης! Όπως γράφουν τα sites ο γνωστός anchorman (που θυμίζει κάτι από Νίκο Χατζηνικολάου στα νιάτα του), είναι πολύ πιθανόν να αφήσει τον ΣΚΑΙ για να πάει στο Action24 των Μπακο-Καϋμενάκη!

Αν όντως επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα θα είναι η μεταγραφή της χρονιάς για να μην πούμε της δεκαετίας, αφού στα χρονικά (της ιδιωτικής τηλεόρασης) άλλη μια φορά έχει υπάρξει μετακίνηση δημοσιογράφου από την α’ εθνική (όπως είναι ο ΣΚΑΙ) σε τοπικό πρωτάθλημα όπως είναι το Action24!

Δεν γνωρίζουμε ποια είναι τα σχέδια των επιχειρηματιών στο μέλλον, αν δηλαδή προσβλέπουν στο να πάρουν την έβδομη τηλεοπτική άδεια εθνικής εμβέλειας… Προς το παρόν όμως, και για αρκετό διάστημα ακόμη θα κινηθούν με την άδεια της τοπικής εμβέλειας… Άρα ο Μάρκος Δεϊμέζης προτίμησε αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός “Καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη”! Όσα ξέρει ο νοικοκύρης όμως, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος, λέει μια άλλη παροιμία!

Επειδή λοιπόν με τις παροιμίες δεν θα βγάλουμε άκρη, θα επαναλάβουμε μόνο αυτό που λένε όλοι για τον Μάρκο Δεϊμέζη, ότι είναι άψογος επαγγελματίας!

Comments are closed.