Ο Ηλίας Μαμαλάκης τελικά έχει δίκιο ή όχι;

Σε διχασμό τα σόσιαλ μίντια

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει στα κοινωνικά δίκτυα με την ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη ο οποίος έκανε κριτική στην πολιτική γνωστού εστιατορίου στην Κηφισιά να κρατάει τραπέζια με το… μισάωρο. Η περίληψη του story έχει ως εξής: Ο γνωστός μάγειρας πήρε τηλέφωνο για να κάνει κράτηση 4 ατόμων – φίλοι του που θα ερχόντουσαν από Ιταλία, στις 8:30. Η κοπέλα όμως του είπε ότι δεν έχουν εκείνη την ώρα, έχουν ελεύθερο είτε στις 8:00 είτε στις 9:30. Ο Ηλίας Μαμαλάκης εκνευρίστηκε, αρνήθηκε και ανέφερε στο post του την ονομασία άλλου εστιατορίου όπου πήγε τελικά τους φίλους του.

Και αρχίζει μετά το πανηγύρι των σχολίων. Κάποιοι του έδωσαν συγχαρητήρια αναφωνώντας ένα έλεος πια με τα χρονικά καλούπια που πάνε να μας βάλουν ακόμα και στο φαγητό, ενώ υπήρχαν και αρκετοί που καυτηρίασαν τη στάση του, με επιχειρήματα τύπου πώς κάνεις έτσι για ένα μισάωρο, δεν χρειαζόταν να πεις το όνομα του μαγαζιού, θα την πληρώσει η κοπέλα και θα είσαι υπεύθυνος κτλ.

Η απορία όμως παραμένει: Τελικά ο Μαμαλάκης έχει δίκιο ή όχι;

Πάντως είναι στα συν του ότι μετάνιωσε που ανέφερε το όνομα του εστιατορίου και παραδέχθηκε ότι και αυτός όπως όλοι, τσαντίζονται.

Επίσης να σημειωθεί ότι πολλά ιντερνετικά credits πήρε με την απόφαση του να μη βγει στα κανάλια που τον παίρνουν λέει από το πρωί, κάνοντας λόγο για “αδηφάγο τέρας της κουτσομπολίστικης ενημέρωσης” που διψά για αίμα.

Για αίμα δεν ξέρουμε αν διψάει, που το ρουφάει δηλαδή, αλλά το κυριότερο είναι η τεμπελιά και η έλλειψη ικανοτήτων των ανθρώπων που στελεχώνουν αυτές τις εκπομπές, να βρουν θέματα και μπαίνουν στη λογική να κυνηγάνε τις αναρτήσεις! Αλλά και ο ίδιος φανταζόμαστε όταν θα θελήσει να διαφημίσει κάτι δικό του θα μπει με χαρά στο παιχνίδι τους…

Και κάπως έτσι παντρεύονται όλα γλυκά μεταξύ τους! Αλλά η απορία παραμένει: Τελικά ο Μαμαλάκης έχει δίκιο ή όχι…

Comments are closed.