Ισόβια σε vegan μητέρα στις ΗΠΑ που τάιζε το βρέφος της με λαχανικά και πέθανε

ΒΙΝΤΕΟ

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε η 38χρονη Σέιλα Ολίρι από τη Φλόριντα για τον θάνατο του 18 μηνών βρέφους της από… ασιτία τον Σεπτέμβριο του 2019.

Πρόκειται για μία ασύλληπτη τραγωδία που σημειώθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν η 38χρονη vegan μητέρα υπέβαλε σε βασανιστικό θάνατο το παιδί της, αφού το τάιζε μόνο με ωμά φρούτα και λαχανικά. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, το μόλις 1,5 έτους αγοράκι λόγω του υποσιτισμού ζύγιζε… οκτώ κιλά και είχε το μέγεθος παιδιού επτά μηνών!

Η κατηγορούμενη για τον θάνατο του άτυχου αγοριού -χωρίς ίχνος συναισθήματος- άκουσε και δέχθηκε αδιαμαρτύρητα την ποινή της ισόβιας φυλάκισης που της επέβαλε το δικαστήριο, σύμφωνα με το δίκτυο NBC. Η 38χρονη μητέρα καταδικάστηκε τον Ιούνιο για συνολικά έξι κατηγορίες: δολοφονία πρώτου βαθμού, κακοποίηση, βαριά κακοποίηση παιδιού, ανθρωποκτονία και δύο κατηγορίες για παραμέληση ανηλίκου.

Σημειώνεται πως ο «εφιάλτης» του βρέφους δεν τελείωνε εκεί… Ο πατέρας του Ράιαν Πάτρικ Ολίρι φέρεται να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το παιδί – παραμένει στη φυλακή εν αναμονή της δίκης ερχόμενος αντιμέτωπος με τις ίδιες κατηγορίες.

Το ζευγάρι του είχε άλλα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και πέντε ετών, τα οποία επίσης ήταν υποσιτισμένα, σύμφωνα με τους αρμόδιους για την εξέταση της υπόθεσης. Η 38χρονη είχε κι ένα τέταρτο παιδί -ηλικίας 11 ετών- την κηδεμονία του οποίου είχε αναλάβει λίγα χρόνια νωρίτερα ο βιολογικός του πατέρας.
Πηγή protothema.gr

Comments are closed.