Praktiker Hellas: Επιστροφή στο σπίτι και στα θρανία, €πιστροφή στα Praktiker!

 

Εδώ που πάντα βγαίνουμε κερδισμένοι

Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, πιστή στο όραμά της για συνεχή καινοτομία και εξέλιξη, προχωρά σε μία νέα συνεργασία με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή της τράπεζας Eurobank, βελτιώνοντας διαρκώς την εμπειρία των πελατών της. Πλέον, οι κάτοχοι πιστωτικών & χρεωστικών καρτών Eurobank, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, κερδίζουν ευρώ €πιστροφή σε όλες τις αγορές που θα πραγματοποιούν με τις κάρτες τους στα 16 καταστήματα Praktiker, αλλά και online στο praktiker.gr. Ειδικά για αγορές στα φυσικά καταστήματα υπάρχει η δυνατότητα εξαργύρωσης των ευρώ που έχει συγκεντρώσει ο κάτοχος της κάρτας μέσω του Προγράμματος, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Η Praktiker θέλοντας να καλωσορίσει όλους στη νέα αυτή συνεργασία και να αναδείξει τα οφέλη που μπορούν να απολαύσουν αποκτώντας τα καλύτερα προϊόντα, αλλά ταυτόχρονα εξοικονομώντας χρήματα, ενεργοποιεί έως και 18/9 μια μοναδική προσφορά με 10% €πιστροφή, για αγορές από 249€ και άνω, με πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα. Για αγορές αξίας μικρότερης των 249€, ισχύει ποσοστό 1% €πιστροφή.

Η Praktiker φρόντισε για ακόμη μια φορά να καλύψει κάθε επιθυμία και ανάγκη με λύσεις και προτάσεις για όλους. Με ένα απλό ξεφύλλισμα στους νέους καταλόγους της, Σπίτι 2022 και Οικιακοί Βοηθοί, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια τεράστια γκάμα επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών και ειδών διακόσμησης και να βγουν κερδισμένοι από τις αγορές τους πληρώνοντας με κάρτες Eurobank, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή είναι το μοναδικό πρόγραμμα που επιστρέφει ευρώ και όχι πόντους. Μάλιστα μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής €πιστροφή app, οι κάτοχοι των καρτών μπορούν να περιηγηθούν στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις να ενημερώνονται πρώτοι για όλες τις προσφορές, καθώς και να εντοπίσουν εύκολα και γρήγορα τους κοντινότερους σε αυτούς συνεργάτες του Προγράμματος. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και ενεργοποιείται αυτόματα με την απόκτηση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή.

Comments are closed.