Η μαγκιά της Καγιά

 

Η μαγκιά του GNTM είναι ότι έχει καταφέρει τις άλλες εκπομπές και ειδικά τις πρωινές να ασχολούνται μαζί του! Και μάλιστα περισσότερο από ό,τι συνέβαινε τις προηγούμενες σεζόν.

Σήμερα στον ΣΚΑΙ η Φαίη Σκορδά συζητούσε επι δεκάλεπτο με την Ελενα Χριστοπούλου για το αν πιέζει τα κορίτσια η επιτροπή, αν τους κάνει bullying, και τα σχετικά… Όλα ξεκίνησαν από τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά… Η οποία λέει τα δικά της μπροστά στις κάμερες και μετά τρέχουν οι υπόλοιποι να τα αναλύσουν, και να τα ψυχογραφήσουν!

Αυτή λοιπόν είναι η μαγκιά της Καγιά, αλλά και συνολικά της παραγωγής του GNTM! Διότι ολόκληρα κανάλια και αντίπαλοι οργανισμοί διαφημίζουν το ριάλιτι show ενός άλλου καναλιού απλόχερα και πλουσιοπάροχα. Και μάλιστα το κάνουν καθιστώντας το show ελκυστικό, και όχι απωθητικό, ακόμη και όταν του ασκούν σκληρή κριτική (για το πώς διαχειρίζεται τις γυναίκες)!

Βεβαίως όλα τα κανάλια το κάνουν… Και φυσικά όλοι διαφημίζουν προγράμματα αντίπαλων καναλιών, όπως για παράδειγμα συμβαίνει με το survivor ή τα μουσικά τάλεντ show… Μεγάλη επιτυχία!

Comments are closed.