Η στιγμή που το CNN ρωτά τον Μακρόν για τον «σεξουαλικό φάκελο» που είχε ο Τραμπ

ΒΙΝΤΕΟ

Ερώτηση για το περιεχόμενο φακέλου που φέρεται να αφορά την ερωτική ζωή του, και βρέθηκε στα χέρια του Ντόναλντ Τραμπ, δέχθηκε ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν από το αμερικανικό δίκτυο CNN.

Στο 1:25 του βίντεο ο Αμερικανός δημοσιογράφος Τζέικ Τάπερ ρωτά στον γάλλο πρόεδρο αν έχει ενημερωθεί για το τμήμα του απόρρητου υλικού που βρέθηκε στην επιδρομή του FBI στην έπαυλη του τέως προέδρου στο Μαρ-α-Λάγκο και φέρεται να τον αφορούσε, καταλαμβάνοντας μάλλον εξ απήνης τον Μακρόν.

«Έχω διαβάσει τις εφημερίδες σχετικά με το θέμα αυτό… Αν έχετε εσείς περισσότερες πληροφορίες θα ήμουν κατευχαριστημένος» απάντησε ο Μακρόν.

«Δεν ξέρετε περί τίνος πρόκειται;» επέμεινε ο Τάπερ για να λάβει την κάπως αμήχανη απάντηση του Μακρόν:

«Δεν είμαι μέλος του FBI, δεν είμαι ένας από τους δικηγόρους του Ντόναλντ Τραμπ… Δεν έχω πληροφορίες γι’ αυτό… Δεν θα πω ότι είναι ευχάριστο να βλέπεις τέτοιου τύπου πληροφορίες, αλλά προσπαθώ να είμαι λιγότερο παρανοϊκός αυτήν την περίοδο» σχολίασε χαριτολογώντας ο Μακρόν.

«Είμαι κουλ, είμαι εδώ… Θα ήμουν κατευχαριστημένος αν μάθω περισσότερα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα από την πλευρά μου» κατέληξε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει τίποτε αναφορικά με την ακριβή φύση αυτού του «φακέλου». Εξ όσων γνωρίζουμε τον εντόπισαν πράκτορες του FBI στο γραφείο του Ντόναλντ Τραμπ και, για άγνωστο λόγο, αποθηκεύτηκε στο ίδιο κουτί με το διάταγμα με το οποίο ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος μείωσε την ποινή του φίλου του, Ρότζερ Στόουν.

Έως στιγμής δεν έχει διαρρεύσει τίποτα για το περιεχόμενο του φακέλου που βρίσκεται στα χέρια των αμερικανικών αρχών.
Πηγή skai.gr

Comments are closed.