Διαβάστε στη “Real news”

 

Με τίτλο: “«Ναυάγιο» Ερντογάν στη Νέα Υόρκη” κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αναφέρεται στο διπλό χαστούκι από ΗΠΑ και Ε.Ε. μετά την προκλητική ομιλία του στον ΟΗΕ.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– Ηχηρή απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στα fake news του Τούρκου Προέδρου.
– «Η ηγεσία της Τουρκίας φαίνεται να έχει μια περίεργη εμμονή με τη χώρα μου. Η αμφισβήτηση της κυριαρχίας μας είναι κόκκινη γραμμή που δεν θα περάσει. Η Ελλάδα δεν θα εκφοβιστεί από κανέναν», είπε ο πρωθυπουργός από το βήμα του ΟΗΕ.
– Ο γιαλαντζί σουλτάνος δεν κατάφερε να κάνει ούτε χειραψία με τον Τζο Μπάιντεν, ενώ ζητούσε – και μάλιστα δημόσια – συνάντηση.
– Ευρωπαϊκή καταδίκη για τις πρακτικές της Αγκυρας απέναντι στους Ελληνες της Πόλης, της Ιμβρου και της Τενέδου.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Αποκάλυψη της «R»: Ποιοι οργανώνουν το νέο προσφυγικό κύμα στον Εβρο! Η ομάδα των οκτώ Τούρκων διακινητών που βρίσκεται πίσω από το «Καραβάνι του Φωτός».
– Οδηγός επιβίωσης για τον χειμώνα! 14 ερωτήσεις – απαντήσεις. Τι θα πληρώσουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις για πετρέλαιο, φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα.
– «Παγώνει» η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών. Τα σενάρια που επεξεργάζονται στο υπουργείο Εργασίας προκειμένου να δοθεί ανάσα σε 1,2 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες.
– Νέα υγειονομική απειλη: Ενα εκατομμύριο Ελληνες με long COVID. Ανησυχία των επιστημόνων για τα συμπτώματα που αφήνει πίσω της η νόσος. Ερχονται τον Οκτώβριο τα εμβόλια που καλύπτουν τις υποπαραλλαγές Ομικρον 4 και 5.
– Γιάννης Βαρουφάκης: «Δεν θα συμμετάσχουμε σε κυβέρνηση χωρίς σοβαρό προοδευτικό πρόγραμμα». «Καθήκον της Αριστεράς είναι να αντιπαλεύει τον καθεστωτικό μνημονιακό λαϊκισμό, που πασχίζει να αποκρύψει από τους πολίτες τη συνεχιζόμενη χρεοκοπία», δηλώνει στην «R» ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.
– Η Ελλάδα στη «Βίβλο» της γαστρονομίας. Τι προβλέπει η συμφωνία που υπέγραψαν με τον οδηγό Michelin το υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ.
– Νέες αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό. Εψαχνε επενδυτές για να ανοίξει κλινική στη Γλυφάδα.
– «Φοβάμαι γιατί δεν έχουν βρει ποιος έβαλε να σκοτώσουν τον άνδρα μου». Η Βικτώρια Καρύδα μιλά στην «R» για τη δίκη των δολοφόνων του συζύγου της, Γ. Μακρή.

Comments are closed.