Όλοι μιλούν για την Μποφίλιου στα “Νούμερα” της ΕΡΤ

 

Με Νατάσα Μποφίλιου και ολίγη από Φαίη Σκορδά πορεύθηκαν στη χθεσινή δεύτερη εκπομπή τα “Νούμερα” του Φοίβου Δεληβοριά. Και μπορεί να μην κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό, αλλά σάρωσαν στο Twitter… Αφού κατάφεραν να είναι πρώτο trend! Ομολογουμένως βοήθησε τα μάλα η Μποφίλιου που έχει φανατικούς φίλους, αλλά και εχθρούς στα κοινωνικά δίκτυα!

Η αλήθεια είναι ότι εχθές η γνωστή ερμηνεύτρια που όπως απέδειξε και στην εκπομπή του Φοίβου ξέρει να αυτοσαρκάζεται, αποθεώθηκε από τους χρήστες του Διαδικτύου! Όλοι είχαν να πουν μια καλή κουβέντα για το ταλέντο της, την ερμηνευτική της δεινότητα, αλλά και την ανατρεπτική της διάθεση “τρολάροντας” τον εαυτόν της, χάρη και στα εξαιρετικά κείμενα της ομάδας της εκπομπής!

Να σημειωθεί ότι συμμετείχε σε έναν πολύ μικρό ρόλο και η Φαίη Σκορδά η οποία υποδύθηκε τον εαυτόν της… Παίρνοντας συνέντευξη από τον Φοίβο Δεληβοριά στο καμαρίνι του.

Πάντως η εκπομπή για τα επίπεδα της ΕΡΤ πήγε μια χαρά, δεδομένου ότι κάποια στιγμή διακόπηκε για να μεταδοθεί η ομιλία του πρωθυπουργού στον ΟΗΕ. Συγκεκριμένα λοιπόν το δεύτερο επεισόδιο τερμάτισε με 7,2% στο σύνολο του κοινού και 8,9% στο δυναμικό κοινό.

Comments are closed.