Τι θα γινόταν αν το είχε κάνει ο Λιάγκας;

Το μυαλό μου είναι θολό, το τοπίο είναι θολό*… Μια παντόφλα στο κρεβάτι, βάσανα που έχει η αγάπη! Τα έχει πει ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας… Αλλά νωρίτερα και με πιο παραστατικό τρόπο τα έχει πει ο ποιητής Φανφάρας στη γνωστή ελληνική ταινία με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τον Αλέκο Αλεξανδράκη!

Μάλιστα στο χθεσινό περιστατικό που καταγράφεται ως μια από τις πιο μελανές σελίδες της τηλεόρασης και ας μην πήρε τη διάσταση που αρμόζει… Εχουμε πάλι Αλεξανδράκη να πρωταγωνιστεί και συγκεκριμένα μια νεαρή κρητικοπούλα που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε κάποιο τηλεοπτικό ριάλιτι ονόματι Δήμητρα.

Η εκπομπή λοιπόν του MEGA με τον χαρωπό τίτλο “Χαμογέλα και πάλι” που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου, έκοψε το χαμόγελο στη νεαρή Δήμητρα Αλεξανδράκη, αλλά και στους τηλεθεατές που την παρακολουθούσαν, αφού έκρινε σκόπιμο να βγάλει στον “αέρα” ως είδηση ότι η νεαρή κρητικοπούλα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας! Χωρίς να έχει διασταυρωθεί νωρίτερα… Αλλά και να είχε διασταυρωθεί αυτά δεν λέγονται στην τηλεόραση, και σε κανένα ΜΜΕ! Ή για να είμαστε ακριβείς, λέγονται μόνο αφού έχουν συμβεί και το περιαστικό έχει καταγραφεί στα αστυνομικά συμβάντα. Και λέγονται, χωρίς αναφορά στο όνομα… Διότι υπάρχει οικογένεια και συγγενείς! Βασικά πράγματα.

Όπως λοιπόν ήταν φυσικό… Πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή η παθούσα Δήμητρα Αλεξανδράκη για να διαψεύσει την πληροφορία, και να ανακοινώσει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Ωστόσο η ζημιά είχε γίνει…

Εύλογα όμως αναρωτιούνται οι χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα, τι θα είχε συμβεί εαν κάτι αντίστοιχο γινόταν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και όχι στης Σίσσυς Χρηστίδου; Λογικά θα έπρεπε να φύγει από τη χώρα ο παρουσιαστής, δεδομένου ότι έχει στην πλάτη του και την υπόθεση του ΑΠΘ… Πέρα όμως από το αστείο, πού είναι το ΕΣΡ, αλλά και οι δημοσιογραφικές ενώσεις; Ποιος προστατεύει το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και συνολικά τους πολίτες από τέτοια “ρυπαρά” φαινόμενα;

*Σε σημερινές δηλώσεις της η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, αφού είπε ότι λυπάται, συμπλήρωσε ότι “Το τοπίο είναι θολό” γύρω από την απόπειρα αυτοκτονίας, κάνοντας ακόμη χειρότερη την κατάσταση, διότι δείχνει να μην έχει καταλάβει τα λάθη της.

Comments are closed.