Το “δώρο” του ΣΚΑΙ στην ΕΡΤ

 

… και η καραμπόλα με Σεργουλόπουλο

Αλλάζει τελικά ο προγραμματισμός για την πρωινή εκπομπή που ετοιμάζει η ΕΡΤ με το κουτό όνομα “Πρωίαν σε είδον” και παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά… Αφού όπως γράφουν έγκυροι ρεπόρτερ του τηλεοπτικού – άλλωστε κυκλοφόρησε και δελτίο Τύπου, η εκπομπή θα τοποθετηθεί στη μεσημεριανή ζώνη της δημόσιας τηλεόρασης, δηλαδή 13.00 με 15.00.

Μπορεί λοιπόν να έχει πρωινό όνομα, αλλά θα έχει μεσημεριανή χάρη! Οι επαΐοντες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ ισχυρίζονται ότι ο ανταγωνισμός της πρωινής ζώνης με το βαρύ πυροβολικό των ιδιωτικών καναλιών τρόμαξε την ΕΡΤ και αποφάσισε την τελευταία στιγμή να κάνει τον ελιγμό, για να αποφύγει τη μετωπική που θα τους έκανε σμπαράλια! Μοιάζει να είναι σοφό, θα αποδειχθεί στην πράξη όμως!

Πάντως να σημειωθεί ότι αυτό το “τρόμαξε την ΕΡΤ” είναι σχετικό, και λίγο καταχρηστικό, κοινώς σχήμα λόγου… Διότι στην πραγματικότητα η ΕΡΤ από τότε που ο ΣΚΑΙ έγινε ψυχαγωγικός το πρωί, παίρνει όλο το… χαρτί! Με λίγα λόγια κερδίζει! Όσοι δηλαδή θέλουν να δουν ενημέρωση γυρίζουν το κουμπί πια στην ΕΡΤ… Αφού ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να το παίξει ψυχαγωγικός! Άρα η ΕΡΤ δεν είχε λόγο να χαλάσει αυτήν την τάση να τσιμπάει νούμερα το πρωί την ώρα που όλη η ιδιωτική τηλεόραση το έχει ρίξει στο ελαφρολαϊκό!

Έβαλαν λοιπόν την εκπομπή μεσημέρι με την ελπίδα να επιπλεύσει στον ανταγωνισμό…

Comments are closed.