Το έσωσε ο Γρηγόρης

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Στο interview της Μαρίας Αναστασοπούλου στο αποψινό “The 2Night Show” την παράσταση έκλεψε by far… ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! Και you know τη συμπάθεια μας στην πρώην presenter του Σκάι και now Αnt1. Αλλά the truth να λέγεται. Ο οικοδεσπότης ήταν αποκάλυψη! Φοβερός!

Κορυφαίος λέμε.. Οι παύσεις του, το σχόλιο του, το πού πήγαινε το conversation μετά από κάθε απάντηση της, μιλάμε does not exist. Ο presenter ήταν αυτό που μας κράτησε! Μάτι δεν βγάλαμε από την οθόνη! Διαβασμένος εντυπωσιακά, διασκεδαστικός, πέταγε! Και η ατάκα του και το χιούμορ του και ο ίδιος ολάκερος! Εύγε λέμε, καιρό είχαμε να το κάνουμε feel αυτό στο television..

Του βγήκε ασυζητητί ο καλύτερος του εαυτός με τη Μαρία Αναστασοπούλου καλεσμένη. Προφανώς του το προκάλεσε! Την απόλαυσε..

Και τώρα που λέμε για Μαρία Αναστασοπούλου, τι κάναμε remember; Τον έρμο Δημήτρη Οικονόμου! Τι τραβάει ο άνθρωπος στην εκπομπή..

Από εκεί που είχε το τέλειο δίδυμο με την πρώην συμpresenter του και αλληλοσυμπληρώνονταν όμορφα και χαλαρά, έδινε ο ένας, απογείωνε ο άλλος και ήταν σούπερ το τελικό result … Ξαφνικά του σκάει τώρα μια Ντόρα Κουτροκόη, που της λέει για παράδειγμα today, για πάσα να σχολιάσουν βρε guys μου, “εδώ να δούμε με τη σύγκρουση των πολιτικών κομμάτων Ντόρα τι γίνεται, μπορεί να υπάρχουν κόμματα που θα διαλυθούν δηλαδή…;” και του απαντάει ξερά η άλλη “δεν ξέρω αυτά θα τα συζητήσετε σε λίγο”!

Και προχωρά στο καπάκι στην παρουσίαση της δημοσκόπησης, χολωμένη εικάζεις που δεν θα συμμετείχε στην κουβέντα με τους πολιτικούς…

Comments are closed.