“Εκτέλεσε” η Ηλιάνα τον Μαγγηριάδη στην ΕΡΤ

 

Θρίαμβος για το Love Island του ΣΚΑΙ! Ένα πρώτης τάξεως τηλεοπτικό υποπροϊόν κατάφερε στη χθεσινή του πρεμιέρα να σαρώσει, τηρουμένων των αναλογιών, και της έξυπνης επιλογής του προγράμματος του καναλιού να το τοποθετήσει στις 12.00 τα μεσάνυχτα (που βγαίνουν τα φαντάσματα), ο ανταγωνισμός είναι ανύπαρκτος και το ΕΣΡ κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!

Μόνο ο Απόστολος Μαγγηριάδης ήταν απέναντι στην ΕΡΤ με τον “Επίλογο” του, και τους Κουμουτσάκο, Κατρούγκαλο. Σε μια εκπομπή, που ο άνθρωπος την είχε δουλέψει, αφού φιλοξενούσε αναλυτές, ανταποκριτές κλπ… Τι να το κάνεις όμως, δεν βλέπει ο κόσμος πια τέτοιες εκπομπές! Παρόλα αυτά έκανε ένα 3,1% στο δυναμικό κοινό και ένα ωραιότατο 4% στο σύνολο! Για ΕΡΤ το λες και επιτυχία, ειδικά τα μεσάνυχτα! Εμείς το είδαμε και μας κράτησε μέχρι ενός σημείου, κυρίως οι ανταποκριτές και οι αναλυτές, διότι Κατρούγκαλος και Κουμουτσάκος μπορεί να έχουν ψύχραιμο και συγκροτημένο λόγο για τα ελληνουτουρκικά, αλλά δεν είναι και Αδωνις να ξαγρυπνήσεις!

Και κάπως έτσι το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σκαρφάλωσε μέσα στα άγρια μεσάνυχτα (που ο κόσμος συνήθως κοιμάται), στο 14% στα δυναμικά κοινά (τεράστια επιτυχία για ΣΚΑΙ που σπάνια βλέπει διψήφια ποσοστά στο συγκεκριμένο κοινό), και στο 14,9% στο σύνολο του κοινού.

Comments are closed.