Από κυρία, μαθητούδι

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν άφησε τη Μαρία Αναστασοπούλου να αρθρώσει κουβέντα στη συνέντευξη με Τσίπρα

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Λοιπόν οκ το situation εδώ είναι enough is enough. Τώρα δεν κάνουμε άλλο κουβέντα για τον Γιώργο Παπαδάκη. Now μιλάμε για τη Μαρία Αναστασοπούλου. Η οποία έχει δεχτεί από δημοσιογράφος ανερχόμενο αστέρι στον Σκάι να γίνει μαθητούδι! Και να έχει το τρομοκρατημένο βλέμμα φοιτήτριας που κάνει την πρακτική!

Κάνατε watch το interview του Τσίπρα την Παρασκευή στο “Καλημέρα Ελλάδα”; Αποκάλυψη… Η προσπάθεια της Μαρίας Αναστασοπούλου να αρθρώσει μια ερώτηση! Ένα question κανονικά δεν την άφησε ο Παπαδάκης να εκσφενδονίσει στον president του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα… One!

Την έκοβε συνεχώς! Το θέμα της δηλαδή δεν ήταν να καταφέρει να διακόψει τον λόγο του Τσίπρα, που ήταν και το λογικό, αλλά να ακουστεί πάνω από τη φωνή του Παπαδάκη, ο οποίος την τάπωνε συνεχώς! Πόσες φορές, also της υπονόμευε το ερώτημα! Άλλο κι αυτό! Όταν βέβαια κατόρθωνε να ξεστομίσει…

Guys μου; Για να κάνετε understood πόσο τραγικό ήταν το όλο situation, ακούστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα. Ρωτάει ο Τσίπρας την Αναστασοπούλου, “Εσείς κυκλοφορείτε στον δρόμο;” “Συνέχεια” απαντά αυτή. Και τη ρωτάει ο president, “Τι εικόνα παίρνετε από την αγορά;” Ε, δεν την άφησε ποτέ ο Παπαδάκης να το απαντήσει! Μα never! Μίλαγε αυτός ενοχλητικά, λες και τον ρώτησε τον ίδιο! Απίθανα things!

Για να το κλείνουμε, γιατί μπορούμε να γράφουμε σεντόνια. Ας σταματήσουν οι ατάκες περί διαδοχής και οι συνεντεύξεις που θα δώσει η Μαρία (η κόκκινη) σε βραδινές και ψυχαγωγικές εκπομπές να απαντά και να χτίζει καριέρα για το πόσο θαύμαζε από μικρή τον Παπαδάκη και ας ερωτηθεί το απλό, για κάποιον που την έχει κάνει watch στο “Καλημέρα Ελλάδα”: Πώς δέχεται από δημοσιογράφος να γίνεται ξαφνικά φοβισμένο μαθητούδι που προσπαθεί να πάρει τον λόγο! Και όταν τον παίρνει, να την ταπώνουν υπονομεύοντας αυτό που ρώτησε!

Πώς καταδέχεται στις 10 που την έχει ταπώσει, τη μία, να της απλώνει το χέρι και να της παραχωρεί το φοβερό προνόμιο να κάνει μια ερώτηση! Η γενναιοδωρία της ντροπής..

Guys μου ωραίες οι οικονομικές απολαβές να αυξάνονται, με τέτοια ακρίβεια και ανασφάλεια εκεί έξω… Αλλά όταν λέγεσαι και journalist οφείλεις να κοιτάς και άλλα, παίζει ρόλο και με ποιους συνεργάζεσαι!

Να το πούμε και απλά και λαϊκά; Και σε ριάλιτι θα σου δώσουν ένα τσούρμο λεφτά να πας, το κάνεις; Ε, όχι.. Και η Νομικού πχ όταν είδε να θίγονται όσα πρεσβεύει, την έκανε… Τυχαία παραδείγματα!

Comments are closed.