Τον “άδειασαν” όλοι

 

Το πιο εντυπωσιακό στο τηλεοπτικό διήμερο που μονοπώλησε ο Νίκος Μάνεσης, τελικά δεν ήταν η αμφισβήτηση που εξέφρασε από την εκπομπή του στον ALPHA για τις τηλεθεάσεις, ούτε τα “πειράματα” που έκανε στους τηλεθεατές… Ήταν το “άδειασμα” των συναδέλφων του, δημοσιογράφων και παρουσιαστών!

Ούτε ένας δεν βρέθηκε να τον στηρίξει! Το χειρότερο όμως ήταν ότι σχεδόν όλοι τον σχολίασαν στις εκπομπές τους με ειρωνική διάθεση, και υπονοούμενα… Από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, μέχρι την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Αλλά ακόμη και εκείνοι που απέφυγαν τα υπονοούμενα, όπως για παράδειγμα η Φαίη Σκορδά, εξέφρασαν την απορία τους γιατί να αμφισβητεί τα νούμερα, οταν είναι από τους παρουσιαστές που στην καριέρα τους έχουν σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις.

Ο Νίκος Μάνεσης αμφισβητεί τα νούμερα της NIELSEN επειδή σε μια ή δυο περιπτώσεις καταγράφηκε πτώση… Και το μόνο επιχείρημα που επικαλέστηκε για να στηρίξει τον ισχυρισμό του, ήταν το ενδιαφέρον του κόσμου στο τηλεφωνικό κέντρο και στο διαδίκτυο, για το αν θα φύγει ή όχι από το κανάλι!

Δεν γνωρίζουμε μετά από όλα όσα συνέβησαν και με την κάλυψη που είχε το θέμα του, αν άλλαξε γνώμη ή ισχυροποιήθηκε ακόμη περισσότερο η πεποίθηση του για την αξιοπιστία των μετρήσεων… Σίγουρα όμως είναι άβολο (και άσχημο) να σε “αδειάζουν” οι συνάδελφοι σου!

Comments are closed.