Κόντρα Χατζηνικολάου – Σβέρκου

 

… για το βίντεο Μηταράκη με τους Τούρκους να σπρώχνουν βίαια μετανάστες

Το βίντεο που ανέβασε στο Twitter ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης με τους Τούρκους λιμενικούς να σπρώχνουν βίαια μακριά από το σκάφος τους φουσκωτή λέμβο γεμάτη μετανάστες, ενω φαίνεται να τους χτυπούν με ραβδιά, έχει ανάψει φωτιές! Συγκεκριμένα φούντωσε η αντιπαράθεση στα κοινωνικά δίκτυα, οταν Μέσα της επιρροής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμαναν εν είδει καταγγελίας ότι το βίντεο είναι παλιό, και συγκεκριμένα από το 2019.

Μάλιστα η ηλεκρονική “Αυγή” έριξε λάδι στη φωτιά όταν σε σχετική ανάρτηση χρησιμοποίησε τον προκλητικό τίτλο, “Ο Μηταράκης ξέθαψε βίντεο από το 2019 για να επιτεθεί στην Τουρκία”!

Ανάμεσα λοιπόν στις κόντρες που ξεχώρισαν ήταν και αυτή μεταξύ των δημοσιογράφων Νίκου Χατζηνικολάου (Real news) με τον Νίκο Σβέρκο (Αυγή)… Συγκεκριμένα όταν ο τελευταίος έγραψε: “Το βίντεο με τις αθλιότητες Τούρκων που ανέβασε ο Μηταράκης είναι του 2019”, ο εκδότης απάντησε “Και λοιπόν; Τι εννοείς; Έχει παραγραφεί; Ή μήπως άλλαξε η στάση τους από τότε; Ποιος είναι ο σκοπός της ανάρτησής σου”; Για να απαντήσει ο Σβέρκος, “Του πήρε τρία χρόνια να κάνει κριτική στην Τουρκία μέσω Twitter, ενω θα έπρεπε να την κάνει στους διεθνείς οργανισμούς. Και ποιος είναι ο σκοπός της δίκης σου ανάρτησης”;

Ωστόσο ο τίτλος της Αυγής: “Ο Μηταράκης ξέθαψε βίντεο … για να επιτεθεί στην Τουρκία” είχε κλέψει τις εντυπώσεις… Φέρνοντας σε εξαιρετικά δύσκολη θέση αυτούς που τον επέλεξαν!

Comments are closed.