Καρμανιόλα

 

 

Η ώρα και η ζώνη που έχει τοποθετηθεί στο πρόγραμμα του OPEN η εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη κατά κοινή ομολογία είναι καρμανιόλα! Στις 2.00 το μεσημέρι με ισχυρά δελτία ειδήσεων “απέναντι” και όχι μόνο, είναι δύσκολο να σταθείς “όρθιος” σε τηλεθέαση. Είναι άθλος να κρατήσεις το κεφάλι έξω από το νερό, αν φανταστούμε τον ανταγωνισμό και τα νούμερα τηλεθέασης σαν μια απέραντη φουρτουνιασμένη θάλασσα! Ως εκ τούτου ήταν μοιραίο κάποια στιγμή να συμβεί αυτό που συνέβη εχθές!

Και τι συνέβη; Εχθές λοιπόν η εκπομπή του OPEN “Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον” κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ στο δυναμικό κοινό σημειώνοντας 1,7%! Το συγκεκριμένο νούμερο είναι το μικρότερο στους πίνακες τηλεθέασης κατά τη χθεσινή ημέρα σε όλα τα κανάλια ανεξάρτητα από ζώνη και ώρας μετάδοσης! Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο “Αδύναμος κρίκος” της ΕΡΤ που επίσης στο δυναμικό κοινό σημείωσε 1,7%, χωρίς να προκαλέσει καμία έκπληξη, όχι γιατί ο παρουσιαστής δεν είναι Ελενα Ακρίτα (Παναγία μου τι λέμε!!!), αλλά διότι επίσης το παιχνίδι είναι από μόνο του μια αδυναμία (με την έννοια ότι είναι παλιό πια), και ταυτόχρονα τοποθετημένο σε μια ζώνη που στα ιδιωτικά κανάλια γίνεται πάρτι τηλεθέασης εκείνη την ώρα, με ισχυρά προγράμματα.

Άρα ως προς το πρώτο και συγκεκριμένα για τη Μάριον Μιχελιδάκη, μοναδική σωτηρία είναι η αλλαγή ώρας, σε μια ζώνη πιο βατή, συνοδευόμενη από πολλές αλλαγές στο περιεχόμενο της εκπομπής!

Ενώ για τον “Αδύναμο κρίκο”, ο,τι και να κάνει θα παραμείνει αδύναμος!

Comments are closed.