Συναγωνίζονται για το ποιος θα πέσει πιο χαμηλά

Πρόκειται για δυο εκπομπές που αν τύχει και κάτσεις να τις δεις είναι κάτι παραπάνω από συμπαθητικές, είναι καλές! Ο λόγος για το “TAXI” με τον Διονύση Ατζαράκη στο OPEN και τον “Πιο αδύναμο κρίκο” με τον Τάσο Τρύφωνος στην ΕΡΤ… Δυστυχώς όμως και οι δυο εκπομπές συναγωνίζονται στο χθεσινό πρόγραμμα της τηλεόρασης για τη μικρότερη τηλεθέαση! Συναγωνίζονται για το αρνητικό ρεκόρ της ημέρας! Νικητής ήταν ο Διονύσης Ατζαράκης με 1,7% στο νεανικό κοινό, και αμέσως επόμενος ήταν ο Τάσος Τρύφωνος με 1,8%!

Η μεταγραφή που έκανε η ΕΡΤ το καλοκαίρι και πήρε την εκπομπή και τον παρουσιαστή από τον ΣΚΑΙ, είναι φανερό πως δεν ήταν και μεγάλη επιτυχία! Επιτυχία θα ήταν αν τους άφηνε στον ΣΚΑΙ όπου η επικεφαλής της τηλεόρασης Εύη Κουτσαυτάκη, ξέρει να διαχειρίζεται καλύτερα τέτοιες καταστάσεις, και να μη ζημιώνει το “μαγαζί” της!

Για το OPEN δεν μας ενδιαφέρει αν ζημιώνεται με τον Ατζαράκη, διότι είναι ιδιωτικό… Ο Ατζαράκης όμως με το “ΤΑΧΙ” έχει μεγαλύτερο εκτόπισμα και εν δυνάμει μπορεί να αξιοποιηθεί στο κανάλι της Παιανίας, διότι είναι καλύτερος και αυτό αποδεικνύεται από τις προβολές που έχει στο YouTube. Εκεί ο άνθρωπος τα σπάει!

Comments are closed.