Η επικαιρότητα με το 53χρονο τέρας ευνοεί τον Λιάγκα

Ήρθε το θέμα που ευχόταν…

Ο Γιώργος Λιάγκας από την αρχή της νέας σεζόν ήθελε να του “σκάσει” (ειδησεογραφικά) μια νέα υπόθεση τύπου Πισπιρίγκου… Και του έκατσε! Η υπόθεση με το 53χρονο τέρας από τον Κολωνό που βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι, ταιριάζει στο προφίλ της εκπομπής και του ίδιου. Είναι ένα θέμα κομμένο και ραμμένο επάνω του (ειδησεογραφικά)… Ευελπιστεί να το κρατήσει στην επικαιρότητα και να τροφοδοτείται καθημερινά με νέα στοιχεία ώστε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.

Είναι αλήθεια όσο η επικαιρότητα μονοπωλείται από το συγκεκριμένο θέμα οι πρωινοί τηλεθεατές θα εμπιστεύονται πιο εύκολα τον Γιώργο Λιάγκα για να ενημερωθούν, παρά τους ανταγωνιστές του!

Τα νούμερα τηλεθέασης επιβεβαιώνουν αυτόν τον ισχυρισμό… Και ο Γιώργος Λιάγκας τρίβει τα χέρια του! Βεβαίως η επικαιρότητα είναι περίεργο πράγμα και δεν μπορεί να προβλέψει κανείς πώς θα εξελιχθεί… Επίσης και οι υπόλοιπες εκπομπές δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Ωστόσο όλοι αντιλαμβάνονται ότι το θέμα αυτό ευνοεί τον Γ. Λιάγκα και όχι την Κ. Καινούργιου ή πολύ περισσότερο τη Φαίη Σκορδά!

Comments are closed.