Ξεχωρίζουν

… περισσότερο τη νύχτα από το μεσημέρι

Έξυπνη ιδέα της ΕΡΤ να βάλει σε επανάληψη την εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά τα μεσάνυχτα. Και είναι έξυπνη ιδέα διότι τη μαθαίνει περισσότερο κοινό… Κατά τη γνώμη μας ταιριάζει περισσότερο εκείνη την ώρα ή την παρακολουθεί κανείς πιο ευχάριστα τη νύχτα από το μεσημέρι (που γίνεται χαμός)! Πάντως σε νούμερα τηλεθέασης η εκπομπή τηρουμένων των αναλογιών πήγε το ίδιο καλά τα μεσάνυχτα με το μεσημέρι!

Ωστόσο πέρα από τα νούμερα πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα εκδοχή ψυχαγωγικής εκπομπής με θέματα που σπάνια βλέπει κανείς στις εκπομπές των ιδιωτικών καναλιών… Η αλήθεια είναι ότι τα ιδιωτικά αρέσκονται περισσότερο σε θέματα “ελαφριά” (που απευθύνονται στα χαμηλά ένστικτα), χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι τα θέματα της εκπομπής του Σεργουλόπουλου και της Μελιτά είναι κάτι ιδιαίτερο… Ένα ζωοφιλικό, μια συνέντευξη, μια μουσική ιδιοφυΐα, μια μαγειρική κλπ… Θέματα όμως που είναι προσεγμένα, φροντισμένα, και δεν προσβάλουν την αισθητική. Ενώ ο τρόπος που τα παρουσιάζουν κάνει τη διαφορά, και τα καθιστά ελκυστικά!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναμφισβήτητα έχει τεράστια τηλεοπτική εμπειρία, αλλά και την ανάλογη παιδεία που απαιτείται μπροστά στο γυαλί, και φυσικά μπορεί να χειριστεί τεράστιο εύρος θεμάτων. Όμως πολύ καλή είναι και η συμπαρουσιάστρια του Τζένη Μελιτά… Φαίνεται ότι έχει κάνει τεράστια βήματα, και είναι εξαιρετική η παρουσία της στην εκπομπή.

Comments are closed.