Απολύθηκε ο δημοσιογράφος γιος του 53χρονου τέρατος

…που βίαζε το 12χρονο κορίτσι – Τελικά υπάρχει οικογενειακή ευθύνη

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο φως της δημοσιότητας η υπόθεση του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι, έγινε γνωστό ότι ο γιος του παιδοβιαστή είναι δημοσιογράφος και εργάζεται σε μεγάλο συγκρότημα Τύπου (τηλεόραση και εφημερίδα)… Αμέσως λοιπόν η διεύθυνση της επιχείρησης τού ζήτησε να παραιτηθεί. Τελικά όπως έγινε γνωστό η διοίκηση του οργανισμού τον απέλυσε.

Και εύλογα αναρωτιέται κανείς υπάρχει οικογενειακή ευθύνη; Βεβαίως θα μπορούσε κανείς να επικαλεστεί ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας για τον κατηγορούμενο (που βιάστηκαν κάποιοι να καταδικάσουν και να απολύσουν τον γιο του)… Ωστόσο το θέμα εδώ, δεν είναι ο 53χρονος, αλλά ο γιος του που τυγχάνει να είναι δημοσιογράφος και να εργάζεται σε μια επιχείρηση ΜΜΕ που υποτίθεται στελεχώνεται από ανοιχτόμυαλους ανθρώπους οι οποίοι δεν περιορίζονται στα μεγάλα και ωραία λόγια εκ του ασφαλούς… Αλλά τα πιστεύουν κι ολας! Πιστεύουν δηλαδή στις αρχές και τις αξίες του δυτικού πολιτισμού… Που είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη.

Προφανώς το βάρος της υπόθεσης, αλλά και ο αντίκτυπος είναι τεράστιος, δεν μπορεί όμως ένας νεαρός άνθρωπος και επαγγελματίας να “δικάζεται” για τις αμαρτίες των γονιών του. Έτσι κι αλλιώς θα τις κουβαλάει για το υπόλοιπο της ζωής του…

ΥΓ Άραγε η μιντιακή επιχείρηση έχει την ίδια άποψη και για τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη; Και το λέμε με αφορμή τον ναζιστικό χαιρετισμό του πατέρα του υπουργού πριν μια εβδομάδα μέσα σε αίθουσα δικαστηρίου μπροστά στη χαροκαμένη μάνα του Παύλου Φύσσα… Που προς τιμήν του ο υπουργός Υγείας καταδίκασε και μάλιστα με σκληρούς χαρακτηρισμούς!

Comments are closed.