Μην την αφήνετε να διαλέγει συνεργάτες

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Guys μου; Αλήθεια, παράκληση και συμβουλή. Όταν είναι να διαλέξει η Σκορδά συνεργάτες για την εκπομπή της, απομακρύνετε τη από τη σύσκεψη. Μην της δίνετε προς God σημασία! Δεν το ‘χει το woman το συγκεκριμένο σπορ και την πατάει τζάμπα και βερεσέ!

Μόνο τις αντίπαλες εκπομπές, αν της ζητήσουν τη γνώμη, εκεί ναι επιτρέψτε της να τη δίνει. Σίγουρο χαντάκωμα, εγγυημένο!

Seriously τώρα, έχει βγει και έχει μπουμπουνίσει για journalist “χρόνια την κυνηγούσα” και είναι, αντιτηλεοπτική παρουσία. Δεν είναι για μπροστά. Είναι για παράθυρο, όταν τρέχει το ρεπορτάζ οκ.

Έχει βάλει τον τυπάκο τον δικηγόρο στο πάνελ φέτος και από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι ο άνθρωπος δεν το καταφέρνει, δεν τσουλάει με το nothing, καλύτερος είναι έξω στις συνδέσεις (λέμε τώρα). Έχει βάλει την άλλη τη Χριστοπούλου πλάι της, ανάθεμα με ποιο σκεπτικό! Δεν παίζεται λέμε! Η Σκορδά always..

Και να πεις ότι φέτος μόνο έκανε τις μέτριες επιλογές; Και τα προηγούμενα years τα ίδια εκσφενδόνιζε. Για αυτό λέμε, όταν είναι να διαλέξετε συνεργάτες, δώστε της λάθος ραντεβού. Πείτε της πχ η σύσκεψη θα γίνει στις 7 και ολοκληρώστε τη εσείς από τις 5. Σκαρφιστείτε τελοσπάντων something!

Κατά τα άλλα, τι να πούμε τώρα; What να μπουμπουνίσουμε; Ότι δεν έχει σχόλιο δυνατό μόνη της και θέλει το συμπλήρωμα της; Ε, μα εκεί απογειώνεται! Μόνη της, μετά από τη φρεσκαδούρα του νέου καναλιού και της μετακόμισης (που καλά και σωστά το επέλεξε) είναι φλατ… Αστείο που κάποιοι την είδαν ως πρέσβειρα του Metoo και την παραμύθιασαν!

Και εξηγούμε, για να μην παρεξηγηθούμε. Τη Σκορδά τη θεωρούμε από τις πιο συμπαθητικές παρουσίες στο ελληνικό television. Απλά δεν έχει βρει το ταίρι της! Η ζωή τα ‘φερε έτσι!

Comments are closed.