Η συνέντευξη που τα σπάει

Προσοχή αυστηρά μόνο για γονείς – ΒΙΝΤΕΟ

Απίθανη η συνέντευξη του ηθοποιού Χάρη Τζωρτζάκη στην πρεμιέρα της Τζένης Θεωνά στην ΕΡΤ στην εκπομπή “Μαμά-δες”. Και ήταν απίθανη, γιατί ειπώθηκαν πράγματα που δεν τα ακούς! Αλήθειες που δεν λέγονται! Όπως ότι κανείς δεν σου λέει πριν γίνεις γονιός πόσο δύσκολα είναι. Σου λένε ότι μεγαλώνουν μόνα τους, μέχρι που βγαίνει ο ηθοποιός δημόσια και σπάει τη συνωμοσία, φωνάζοντας παιδιά είναι ψέματα μην τους ακούτε, δεν μεγαλώνουν μόνα τους! Και δηλώνει απογοητευμένος που δεν του το είχε πει κανείς! Πόσο αληθινός! Πόσα κιλά αλήθειας είχε η εξομολόγηση του!

Είπε επίσης και κάτι άλλο που λογικά θα σοκάρει τους γονείς με περισσότερα από ένα παιδί. Ότι είναι ψέμα ότι αγαπάνε το ίδιο όλα τα παιδιά τους, σε κάποιο έχουν αδυναμία και απλά δεν το ομολογούν! Ο ίδιος πάντως το παραδέχθηκε για την κόρη του αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τη Θεωνά η οποία ζητούσε να καλέσει κάποιος την πρόνοια! Καλό!

Τολμηρός αν μη τι άλλο. Εκτός και αν την εποχή που θα μεγαλώσει ο γιος του, δεν θα υπάρχει youtube διαδίκτυο και οθόνες και τα παιδιά του Έλον Μασκ θα μας έχουν κόψει και το δορυφορικό ίντερνετ και θα έχουμε την τύφλα μας…

Δείτε την απολαυστική συνέντευξη του ηθοποιού στην Τζένη Θεωνά, η οποία με την ευκαιρία να πούμε ότι είναι εξαιρετική στον ρόλο της.

Comments are closed.