Βρήκε το ταίρι του

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Η αποκάλυψη πάντως τη φετινή χρονιά στο ελληνικό television εως τώρα δεν είναι ούτε ο Λιάγκας που σαρώνει στη heavy θεματολογία (και ισορροπεί -κλασικά!- πάνω σε τεντωμένο σχοινί ‘κει πάνω στην κορυφή), ούτε η Καινούργιου που τους κατατροπώνει στο ανάλαφρο ψυχαγωγικό, ούτε η Σκορδά που κατρακυλάει γενικότερα..
Οι φοβεροί και η ουάου είναι το δίδυμο Σεργουλόπουλου – Μελιτά στην ΕΡΤ. Απίθανοι!

Και το εκφράζουμε με έναν ενθουσιασμό because όταν έχεις φλομώσει με junk food που σου πλασάρουν τόσα years τα σαΐνια ως ψυχαγωγικές εκπομπές και suddenly σου σκάει ένα τέτοιο δίδυμο είναι completely αναπάντεχο και εξαιρετικά nice!

Είναι ωραίοι τύποι! Έχουν ποιότητα, καθαρότητα, τους κάνεις watch και δεν πνίγεσαι από δεύτερες σκέψεις, μεγάλη υπόθεση Jesus Christ μου με όλη τη σαβούρα που μας εκσφενδονίζεται each day! Και έχουν καταπληκτική χημεία! Όλα υπέρ τους!

Ο δε Φώτης, φοβερός; Να έχει βρει τo καινούργιο του ταίρι, η οποία είναι νέα, ωραία και δυνατή περίπτωση; Λαχείο! Ο τρόπος που αλληλοσυμπληρώνονται, που συνεννοούνται, που γελάνε, τα everything σούπερ ντούπερ καταπληκτικά!

Και βγάζουν σχεδόν όλη την εκπομπή οι δυο τους. Και δεν νιώθεις καθόλου κενό, το γεμίζουν πλούσια! Μοναδική η ικανότητα τους να κάνουν μια τύπου ραδιοφωνική εκπομπή στο television, τόσο ευχάριστη! Ο Σεργουλόπουλος με ένα τσούρμο εμπειρίες ζωής τον κάνεις hear να μπουμπουνά ιστορίες και το απολαμβάνεις, η δε συμpresenter του πάντα διαβασμένη ξεχωρίζει για την εκλεπτυσμένη παρουσία της πλάι του… Τα congratulations μας και στους δύο!

Πόσο απολαύσαμε προχθές (στη βραδινή version της εκπομπής always) την κουβέντα τους με έναν make up artist που ζει τον περισσότερο καιρό στη Γαύδο, φίλο του Σεργουλόπουλου. Μας ταξίδεψε εντελώς το conversation τους! Μιλάμε για άλλου επιπέδου television…

Comments are closed.