Λίγο πριν χάσει την… μπάλα

Ή μήπως την έχασε;

Ένα κλικ πριν χάσει την… μπάλα είναι ο Γιώργος Λιάγκας που έχει γυρίσει το “ματσάκι” (της τηλεθέασης) και το τελευταίο διάστημα οδηγεί την κούρσα του ανταγωνισμού. Η υπόθεση του βιασμού της 12χρονης τού έδωσε την ώθηση που ήθελε (στα νούμερα) και οι πρωινοί τηλεθεατές όπως φαίνεται έως τώρα, τον εμπιστεύονται για να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στο δυσώδες θέμα!

Ωστόσο οι χειρισμοί του με τις φωτογραφίες της 12χρονης προκάλεσαν την “καμουφλαρισμένη” οργή των “απέναντι” εκπομπών και είναι λογικό… Είναι προφανές ότι ο Γιώργος Λιάγκας θα κάνει οτιδήποτε χρειάζεται για να μείνει πρώτος… Ωστόσο χρειάζεται ένα κοντρόλ, που όταν δεν το βάζεις εσύ ο ίδιος, στο βάζει η ζωή!

Εχθές για παράδειγμα όλο το Twitter επιτέθηκε στον παρουσιαστή για τις φωτογραφίες της 12χρονης που έβλεπε στο κινητό του κατά τη διάρκεια της εκπομπής, και έλεγε ότι δεν μπορώ να συνεχίσω… Χωρίς όμως να πείθει! Σήμερα προσπαθεί να ανασκευάσει και πάλι δεν πείθει. Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αποσπάσματα από βίντεο της χθεσινής και της σημερινής ημέρας που τον διαψεύδουν! Ενώ τα μέλη του πάνελ – έτσι όπως αποτυπώνονται στα σχετικά αποσπάσματα, μοιάζουν να τρίβουν τα χέρια τους, για να μην πούμε κάτι άλλο που παραπέμπει σε μαύρα πουλιά!

Επιπλέον σήμερα γνωστός δικηγόρος υποστηρίζει οτι όποιος έχει τη δικογραφία στα χέρια του και έχει δει τις φωτογραφίες είναι ποινικό αδίκημα.

Οι χειρισμοί για το τελευταίο αφορούν τον παρουσιαστή… Επαναλαμβάνουμε όμως χρειάζεται ένα μέτρο σε όλα, ακόμα και στην τηλεοπτική κούρσα του ανταγωνισμού που είναι από τα πιο σκληρά “αθλήματα”!

Comments are closed.