Είδατε Λεμπεσόπουλο στον Φώτη και την Τζένη;

Θα πεθάνετε στο γέλιο!

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Επανερχόμαστε, αλλά υπάρχει λόγος! Όποιος δεν είδε το interview του Σεργουλόπουλου και της Μελιτά με τον Αρη Λεμπεσόπουλο την Πέμπτη (εμείς always στη βραδινή version) δεν έχει κάνει watch τίποτα! Το nothing λέμε!

Guys δεν υπάρχει μιλάμε το γέλιο που ρίξαμε! Της αρκούδας completely! Does not exist! Να κοπανιέσαι κάτω, να σου κόβεται η ανάσα! Δεν θυμόμαστε πόσο καιρό είχαμε να γελάσουμε με κάτι τόσο ξεκαρδιστικά στο ελληνικό television…

Ο τύπος; Αποκάλυψη! Η απόλυτη! Από την αρχή που μπήκε, τον σπρώξανε λέει και το έλεγε όλη την ώρα! Ήταν δε κομμάτια, εξουθενωμένος από τα πολύωρα γυρίσματα και το πρωινό ξύπνημα, σμπαράλια πήγε στην εκπομπή! Αφασίας! Το βλέμμα του, το «χάσιμο» του, οι ατάκες του; Ανεπανάληπτος!

Τον ρωτά κάποια στιγμή ο Φώτης για το αν υπήρχε contrast στο μυαλό του με τη μάνα του και τη γυναίκα του που δεν δούλευε η πρώτη, ενώ η wife του συντηρούσε μάλιστα το family σε περιόδους που ο ηθοποιός δεν είχε δουλειά και απαντά αυτός: «Δεν είχα κανένα θέμα να κάνω πίσω γιατί είχα και τα παιδιά που έπρεπε να μεγαλώσουνε…» και συμπληρώνει αφοπλιστικά αληθινά, «Αυτό είναι και το παράσημο μου ότι ασχολήθηκα με τα παιδιά, όπως ασχολήθηκα, με τα καλά μου και τα κακά μου, με τα νεύρα μου κουρέλι, να τα σπάσω, να τα γκρεμίσω, να τα διαλύσω όλα, αλλά πάντα με το σ’αγαπάω, σε φιλάω και μετά να τα διαλύσω»… Πόσο γέλιο και πόσο truth ο άνθρωπος! Μα how much αμφότερα!

Εκεί που έπεφτες όμως από την καρέκλα ήταν στο κομμάτι της μαγειρικής. Το έχουν στήσει πολύ nice στην εκπομπή, παίρνουν τον καλεσμένο και κάθονται όλοι μαζί σαν σε οικογενειακό τραπέζι.. Ε, σόλαρε εκεί πάλι ο actor! Αποθέωση!

Κάντε hear το story: Η μαγείρισσα έφτιαχνε μουσακά, πεινασμένος ο άνθρωπος, είπαμε είχε λιώσει στα γυρίσματα, έκατσε να βάλει μια μπουκιά στο στόμα του… Είχε κάνει συνωμοτικά και το question του στον οικοδεσπότη: «Τρώω; Μπορώ Φώτη;» και ξεκίνησε!

Κάποια στιγμή η σεφ μπουμπουνάει για το κρεμμύδι ότι το τσιγάρισε.. Συγκοπή έπαθε ο έρμος! Μονολογούσε όλη την υπόλοιπη ώρα και ρωτούσε αν είχε τσιγαρίσει όντως το onion! Δεν ήθελε να το πιστέψει! Και σιγοψιθύριζε «δεν θα φτάσω σπίτι μου»… και «ως εδώ ήτανε, τελείωσα».. Κοπήκαμε guys μου! Ασφυξία πάθαμε από το laughter! Κάντε watch το απόσπασμα, does not exist το γέλιο!

Το κάναμε watch την Πέμπτη κοπανηθήκαμε κάτω σαν τα χταπόδια, το χαζέψαμε και now στο youtube και πάλι δεν μπορούσαμε να συγκρατηθούμε! Τέλος! Αν έχεις κάποια μέρα τις μαύρες σου, δες Λεμπεσόπουλο στους Σεργουλόπουλο – Μελιτά. Και θα πάνε όλα τα φαρμάκια κάτω! Χαπάκι ευτυχίας!

Comments are closed.